Suspendarea examenelor pentru obținerea permisului a fost prelungită

Suspendarea examenelor pentru obținerea permisului a fost prelungită

Autor: ProMotor acum 6 luni Știri

Suspendarea examenelor pentru obținerea permisului de conducere a fost prelungită, în contextul în care și starea de urgență a fost prelungită.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat pe site-ul instituției că menține pentru încă 30 de zile, începând cu data de 16.04.2020, suspendarea activității de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național.

Amendă dată unui șofer care a mers cu mașina la spălătorie. Replica polițistului derutează pe toată lumea

Potrivit instituției, aceasta măsură va putea fi prelungită la rândul ei, în funcție de evoluția situației actuale.

Detalii privind modalitățile de reprogramare în vederea examinării vor fi comunicate la încetarea stării de urgență prin intermediul serviciilor publice comunitare DRPCIV, site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-mediei centrale și locale. Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare.

DRPCIV a anunțat prima suspendare a examenelor pentru obținerea permisului de conducere la nivel național (proba teoretică și practică) în data de 17.03.2020, menționând că aceasta măsură va putea fi prelungită în funcție de situație.


Sursa foto: Shutterstock


Comentarii
Inchide