SUV-uri de familie la prețuri prietenoase. Ce modele rulate poți să cumperi cu 4.000 de euro

Autor: Robert Pindic 23 mai 2023 Știri auto

Piața de vehicule second-hand poate fi utilă în vederea achiziționării unui vehicul bun la prețuri avantajoase. Astfel, am întocmit o listă cu cele mai bune oferte pentru SUV-uri.

Mașinile SUV sunt vehicule practice, deseori căutate de cei ce au nevoie de un mijloc de deplasare spațios, dar cu care se pot mândri. Însă, prețurile acestor autoturisme au crescut semnificativ, iar un buget mediu adesea nu acoperă sumele necesare achiziționării unei astfel de mașini noi. Astfel, am creat o listă cu cele mai accesibile și mai atractive SUV-uri pe care le poți cumpăra second-hand, cu ajutorul anunțurilor publicate pe mobile.de.

Jeep Cherokee

Modelul de față este un Jeep Cherokee Sport 2.5 CRD, care se prezintă excelent atât pe exterior cât și pe interior. Deși a luat formă acum 22 de ani, acest SUV a fost îngrijit corespunzător, dovadă fiind vopseaua impecabilă și interiorul curat. În pofida vârstei, acest Jeep Cherokee nu a fost rulat prea mult, văzând doar 213.000km. Motorul diesel de 2.5 litri dezvoltă 141 CP, care ar fi suficient pentru majoritatea utilizărilor. Însă, consumul poate fi puțin ridicat, ajungând la o valoare de 9L/100km, mixt.

Toyota RAV4

Trecem la un model mai des întâlnit, din motive bune, pe șoselele țării noastre, și anume Toyota RAV4. Deseori mașinile Toyota sunt catalogate drept „fiabile”, iar acest SUV cu siguranță își păstrează titlul. De data aceasta avem o mașină mai puțin rulată, ce a parcurs doar 149.000 km din anul 2007, de când a fost fabricată. Motorul diesel de 134CP are o capacitate de 2.2 litri și transmite puterea către toate cele patru roți ale mașinii. Consumul mixt este totuși respectabil, fiindcă această Toyota îți permite să parcurgi 100 de km utilizând doar 6.6 litri de motorină. Însă, aspectul exterior are neajunsurile sale, având mici urme de rugină, dar care sunt specifice oricărei mașini mai vechi.

Volkswagen Touareg

Numele de Touareg este arhicunoscut în sectorul mașinilor SUV din România. Având un motor puțin mai puternic decât cele menționate anterior, cele cinci pistoane produc 174 CP. Sub exteriorul ușor prăfuit se ascunde o mașină bine întreținută, în ciuda vârstei sale ce se apropie de 20 de ani. Deși prețul ofertei depășește puțin valoarea stabilită de 4000 de euro stabilită în titlu, este o investiție care merită.

Volvo XC90

Următorul SUV pe listă este produs de Volvo, compania suedeză renumită în lume pentru rezistența mașinilor sale. Modelul XC90 face parte din suita de SUV-uri a constructorului nordic, venind cu un motor pe benzină ce dezvoltă 272 CP printr-o transmisie automată. Mașina de față are un aspect imaculat în detrimentul celor 400.000km parcurși, o valoare relativ mare.

Honda CR-V

Următoarea mașină este puțin mai modestă față de celelalte selecții. Astfel, SUV-ul japonez a fost fabricat în 1998 și are un motor de 2.0 litri ce dezvoltă 133 CP. Fiind pe benzină, aceasta consumă undeva la 10L/100km. Însă, surpriza stă la kilometrajul acestui SUV, parcurgând doar 149.000km. Autoturismul se prezintă bine, în ciuda vârstei înaintate, atât pe exterior cât și pe interior. Mai mult, acesta vine cu o trapă panoramică, ideală pentru iubitorii de drumeții.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide