Suzuki Across primește mai multe îmbunătățiri preluate de la Toyota RAV4

Autor: Adrian Somai 16 nov. 2022 Știri auto

După ce în primăvară a primit un upgrade care conținea mai multe îmbunătățiri, Suzuki Across se mai poate mândri acum cu câteva noutăți interesante. Printre noutățile pe care cei de la Suzuki le-au pregătit pentru Across se numără ceasurile de bord digitale și ecranul central împrumutat de la Toyota RAV4.

Lansat în premieră în urmă cu mai bine de doi ani, Suzuki Across a primit în această primăvară un upgrade important prin care constructorul nipon promitea că timpii de încărcare la priză se vor reduce semnificativ. Și asta pentru că Across venea din acel moment în standard cu un încărcător de 6 kW. Astfel, la o priză de 32A, timpul de încărcare scădea de la cinci ore și jumătate la mai puțin de trei ore. Totodată, timpul de încărcare la o priză casnică scădea la mai puțin de cinci ore.

Surprizele celor de la Suzuki se pare că nu s-au oprit însă, SUV-ul plug-in hybrid primind încă o serie de noutăți pentru anul 2023. Pentru început, vorbim despre un bord complet digital, preluat de la facelift-ul modelului Toyota RAV4. Dacă înainte aveam un ecran digital de numai 7 inci, acum vom putea vorbi despre un instrumentar digital cu ecran cu o diagonală de 12.3 inci. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție mai multe opțiuni de personalizare.

Multe surprize importante la interior

Și ecranul sistemului multimedia se dovedește a fi mai generos acum, urmând să aibă o diagonală de 10.5 inci. De asemenea, Suzuki mai precizează că cele mai multe butoane fizice vor fi eliminate odată cu aceste schimbări ale bordului. Noul Across va oferi, de asemenea, și conectivitate wireless Apple Car Play. Nu în ultimul rând, funcția de navigație va fi integrata începând de acum în sistem.

Clienții noului Across se vor bucura la interior de scaune încălzite și de o tapițerie din piele de calitate superioară. De asemenea, va fi disponibil și un sistem de climatizare pe două zone. Totodată, pe lista dotărilor oferite încă din standard se mai regăsesc jantele cu dimensiuni de 19 inci și luminile full-LED.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Suzuki


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide