Taximetrist român ucis în Londra. Criminalul a fost prins

Autor: David Andrei 21 feb. 2021 Știri auto

Un taximetrist român a fost ucis în Londra în timpul serviciului. Poliția britanică a prins deja criminalul. Este vorba despre un tânăr de 15 ani.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc miercuri, 17 februarie. Potrivit autorităților londoneze, tânărul de 15 ani a fost arestat și a fost dus la o secție de poliție din nordul metropolei. Acesta este principalul suspect în cazul românului taximetrist ucis în Londra. Gabriel Bringye, originar din Oradea, avea 37 de ani și locuia de 13 ani în Marea Britanie, alături de sora și de logodnica sa.

Un șofer de autobuz care l-a observat pe Gabriel inconștient în mașină, în zona Tottenham, a alertat poliția. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul, scrie Gândul. Românul fusese înjunghiat.

Autoritățile încearcă să afle motivul pentru care adolescentul a ucis un taximetrist român în Londra

Din primele cercetări, atacatorul l-ar fi chemat printr-o aplicație mobilă prin intermediul căreia solicitase cursa.

„Ne aflăm deocamdată în fazele preliminare ale anchetei și încercăm să stabilim ce s-a întâmplat miercuri seara și motivul acestui atac. Gabriel, care lucra ca taximetrist privat, a fost atacat în mașina sa. Trebuie să știm de ce era acolo și cine a mai fost cu el”, sunt declarațiile inspectorului Neil John, care coordonează investigația.

Potrivit presei britanice, este deja cel de-al 12 caz de înjunghiere din Londra anul acesta și a 15-a crimă în 2021 în capitala britanică. Recent, un alt șofer român a fost atacat în propriul autoturism. Atacul a avut loc în Luton și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imagini se poate observa cum un bărbat la bustul gol îl convinge pe român să coboare geamul mașinii. Acesta se repede la românul aflat la volan și îl lovește cu un cuțit de mai multe ori. Speriat, românul își abandonează mașina și fuge. Atacatorul său se îndepărtează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Conducătorul auto a suferit răni adânci, dar niciuna care să-i pună viața în pericol.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Metropolitan Police Service



Comentarii
Inchide