Te vezi cu ursu, rămâi în drum, te prinde îngheţul în câmp? Iată ustensilele pentru toate nenorocirile.

Autor: Alexandru Banu 07 dec. 2016 Știri auto
Te vezi cu ursu, rămâi în drum, te prinde îngheţul în câmp? Iată ustensilele pentru toate nenorocirile.

Oricând ţi se poate întâmpla ceva nasol când eşti cu maşina. De la accidentul pe care nu-l prevezi, până la vremea rea care te poate ţintui şi zile întregi departe de casă. Orice ai păţi, noi avem 10 lucruri care te scot din orice belea.

1.       ACTELE – nu ai oie să pleci fără ele. Te scutesc de explicaţii, te ajutî ân caz de urgenţă. Sunt dovada că eşti regulamentar şi că meriţi ajutor conform legii.

2.       MÂNCARE ŞI APĂ – fă-ţi provizii de mâncare uscată (snacks-uri, chestii cu termen de valabilitate mare) şi lichide (apă cel mai bine că nu expiră repede) şi ţine-le permanent în portbagaj pentru situaţii de urgenţă.

3.       TRUSA MEDICALĂ – asta te oblige şi legea.

4.       GPS ŞI HĂRŢI – rămâi fără telefon, ai un GPS conectat la maşină. Nu ai semnal la GPS, atunci hărţile sunt soluţia care nu moare niciodată.

5.       CABLURI DE CURENT – pe lângă că te ajuţi pe tine dacă rămâi în pană, poţi să-ţi ajuţi şi “colegii” din trafic.

6.       SPUMĂ PENTRU PANĂ ŞI / SAU COMPRESOR – penele pot ânsemna capăt de drum dacă eşti izolat undeva şi nu vrei asta. Fii pregătit să-ţi rezolvi singur problema.

7.       LANTERNĂ – nu vrei să orbecăi dacă păţeşti ceva. Ia-ţi una cu LED-uri ca să te ţină mult.

8.       ÎNCĂRCĂTOR CU DIVERSE MUFE – pentru telefon, pentru aparatură, pentru orice care te poate ajuta într-un moment dificil.

9.       ULEI, ANTIGEL, LICHID DE PARBRIZ ŞI LICHID DE FRÂNĂ –măcar câte jumătate din cantitatea pe care trebuie să o pui în instalaţii. Ţi se sparge radiatorul, ai lichid de răcire, e murder parbrizul, ai soluţie, slăbesc frânele, pui un pic de lichid şi aeriseşti. Hai că nu-i greu.

10.   MANOMETRU – pentru verificarea presiunii din cauciucuri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide