Teaser Alfa Romeo Tonale: italienii ne dezvăluie partea frontală și instrumentarul de bord

Autor: Mihai Morcovescu 27 ian. 2022 Știri auto

Constructorul italian de automobile Alfa Romeo a dat publicității un nou teaser video cu viitorul SUV Tonale. Noul model își va face debutul oficial pe data de 8 februarie în cadrul unui eveniment digital organizat denumit „La Metamorfosi”.

Alfa Romeo Tonale va avea un design similar cu conceptul din 2019

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Filmulețul a fost postat pe pagina oficială de Twitter a producătorului italian. Imaginile ne dezvăluie conturul ceasurilor de bord și un display digital central. Sub acesta se poate observa sigla mărcii, poziționată pe o dungă luminată în roșu.

De asemenea, sunt vizibile o porțiune din turometru și partea superioară a volanului. Mai mult, italienii de arată partea frontală a SUV-ului lor, cu grila specifică și luminile de zi cu LED.

Acestea sunt singurele elemente estetice dezvăluite. Cu toate acestea, pare că modelul de producție va avea un design foarte apropiat de conceptul cu același nume dezvăluit la Geneva, în 2019.

Viitorul Alfa Romeo Tonale va fi poziționat în gamă sub Stelvio. Va fi primul model al mărcii torineze echipat cu motorizare plug-in hybrid.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide