Imagine teaser dezvăluită de Toyota. Ar putea fi noua generație Prius

Autor: Adrian Somai 10 nov. 2022 Știri auto

Toyota a publicat la mijlocul acestei săptămâni câteva fotografii teaser care înfățișează un nou model hibrid ce urmează să fie lansat cât de curând, pe piață începând deja să circule zvonul că ar putea fi vorba despre noua generație Prius. Prezentarea noului model va fi organizată în data de 16 noiembrie.

Prius este unul dintre cele mai populare modele hibrid de pe piață, bucurandu-se de aprecierea șoferilor datorită fiabilității sale. Ajuns în prezent la cea de-a patra generație, este considerat hibridul cu cele mai mici costuri de întreținere de pe piață. Actuala generație de modele Prius a fost lansată în 2015, ceea ce înseamnă că o nouă generație nu este deloc exclusă în momentul de față.

Zvonuri referitoare la o noua generație Prius au mai circulat în presa de specialitate, însă acestea s-au întărit după ultimele imagini teaser postate de reprezentanții Toyota pe rețelele de socializare ale constructorului nipon.

Constructorul japonez își concentrează atenția din ce în ce mai mult în direcția automobilelor electrificate. Nu cu mult timp în urmă, Toyota a prezentat modelul cu zero emisii bZ3, model ce va fi comercializat exlusiv pe piața auto din China. bZ3 face parte din familia de modele electrice Beyond Zero, alături de crossover-ul bZ4x, model disponibil la această oră la nivel global.

O posibilă viitoare motorizare pe hidrogen

Zvonurile cu privire la o nouă generație de modele Prius nu sunt singurele legate de acest model, mai multe voci de pe scena auto aducând în discuție de-a lungul timpului o posibilă viitoare motorizare pe hidrogen. Această opțiune de motorizare ar urma să fie disponibilă abia începând cu anul 2025.

Mai multe informații oficiale vom afla în cursul săptămânii următoare, în data de 16 noiembrie urmând ca Toyota să dezvăluie lumii întregi noul model hibrid învăluit încă în mister astăzi!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide