Teaser-ul video cu Hyundai Kona N, încă o reclamă de sărbători

Autor: Elena Luchian 29 dec. 2020 Știri auto

Teaser-ul video cu Hyundai Kona N pare să fie încă una dintre reclamele de Crăciun. Dar nu este nici pe departe un clip siropos. Ci unul care ridică semne de întrebare și accentuează nerăbdarea fanilor.

GALERIE FOTO

Viitorul Hyundai N se apropie de momentul prezentării oficiale. Până atunci, divizia sportivă a companiei lansează un teaser video care nu face decât să adauge un plus de nerăbdare în rândul fanilor.

Hyundai Kona N este versiunea sportivă a modelului facelift. Aceasta va veni cu un look mai agresiv, care include bare restilizate, o grilă redesenată și un eleron în prelungirea acoperișului. Imaginile spion surprinse până la această oră au arătat că prototipurile Kona N au terminații mai mari ale sistemului de evacuare. Își va face apariția, tot în partea din spate, logo-ul “N”. Versiunea sport va primi și o gamă de culori exclusivă.

La bord ar trebui să se regăsească instrumentarul de bord digital de 10,25 inci și ecranul tactil cu aceeași diagonală, care echipează versiunile de top din gama actuală. Scaune sport, lumină ambientală și materiale noi ar trebui să își facă apariția în cabină.

Kona N ar fi trebuit să fie lansat anul acesta, dar restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus au forțat amânarea momentului lansării.

Viitorul Hyundai Kona N în cifre

Viitorul Hyundai Kona N va fi pus în mișcare de un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri. Unitatea dezvoltă 275 de cai putere și un cuplu de 353 Nm. Este vorba despre motorul care echipează și noul i30 N, dezvăluit în vara acestui an.

Modelul va primi o suspensie mai rigidă și un sistem de frânare reconfigurat. Cel mai probabil, și garda la sol va fi mai mică. Mașina va fi disponibilă exclusiv cu tracțiune față. Clienții vor putea alege o transmisie manuală cu șase trepte sau o cutie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hyundai N (@hyundai_n_worldwide)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide