Tesla Cybertruck, cel mai popular model al iernii? Câți clienți au rezervat noul pick-up electric?

Autor: Elena Luchian 20 feb. 2020 Știri auto

Peste jumătate de milion de clienți au rezervat deja un pick-up electric produs de Tesla. Nici nu e de mirare. 146.000 de unități au fost rezervate în primele 24 de ore de la prezentarea oficială, eveniment în timpul căruia geamurile noului model s-au făcut zob.

Galerie foto

Numărul celor care aleg un pick-up Tesla Cybertruck crește cu o viteză amețitoare. Elon Musk a anunțat că, până pe 18 februarie 2020, adică în trei luni de la prezentarea oficială, mașina a fost rezervată de 535.000 de clienți.

Procedura de rezervare este extrem de simplă: clienții trebuie să completeze un formular online și să plătească taxa de rezervare de numai 100 de dolari. Cine se răzgândește primește întreaga sumă înapoi. Tesla ia în calcul posibilitatea ca mulți dintre clienți să nu facă o comandă fermă, mai ales că mulți dintre aceștia au văzut vehiculul cu emisii zero doar în fotografiile și filmările care circulă pe internet. Dar Elon Musk se bucură oricum de interesul uriaș acordat celei mai noi creații a companiei din Silicon Valley.

Cybertruck în versiune de bază, cu un singur motor și cu autonomie de până la 400 de kilometri, are un preț de pornire de 39.000 de dolari.

Versiunea intermediară cu două motoare pleacă de la 49.900 de euro, ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și poate rula până la 480 de kilometri între două încărcări.

Vârful de gamă este Cybertuck cu trei motoare, cu un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde și cu o autonomie impresionantă de până la 800 de kilometri.

Dacă Tesla nu amână startul producției, așa cum și-a obișnuit clienții, primii dintre aceștia ar trebui să-și primească mașina începând cu anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide