Cum arată Tesla Cybertruck după ce a fost transformată într-o mașină de poliție

Autor: Elena Luchian 12 apr. 2020 Știri auto

Tesla Cybertruck a fost cel mai popular model al toamnei trecute. Elon Musk numără precomenzile și se felicită. Strategie de marketing sau greșeală teribilă, spargerea geamurilor pick-up-ului electric la prezentarea oficială a transformat modelul într-o vedetă pe internet. Dar cum arată Tesla Cybertruck după ce a fost transformată într-o mașină de poliție?

GALERIE FOTO

Transformarea s-a făcut, pentru moment, doar digital. Poliția din statul american Ontario a publicat o randare cu o Tesla Cybertruck în “echipament” de poliție. Pentru că nu au vrut să treacă neobservați, oamenii legii l-au pus în temă pe Elon Musk:

“Hey @elonmusk, ne poți spune care dintre modele ar fi o mașină de poliție mai bună? Cybertruck sau Tesla Model X?”, au scris aceștia pe Twitter pe 19 febaruarie.

Cei care lucrează la profilul de Twitter al Poliției din Ontario publicaseră o randare cu un Model X de poliție cu doi ani înainte.

Unde vom mai vedea Tesla Cybertruck ca mașină de poliție?

Polițiștii din Ontario nu sunt nici pe departe primii care își doresc să patruleze cu Tesla Cybertruck. Un primar dintr-o localitate mexicană cu doar 150.000 de locuitori, Ciudad Valles, a rezervat deja 15 unități pentru a le transforma în mașini de poliție. Acesta va trebui însă, să-și aștepte rândul. Doar în prima săptămână de la prezentarea oficială, Tesla anunța peste 250.000 de rezervări. Costă doar 100 de dolari pentru a pre-comanda modelul. Cine se răzgândește își primește banii înapoi.

Și autoritățile de la Dubai au anunțat că vor să adauge pick-up-ul electric în flota lor de mașini exotice, care include și un Bugatti Veyron, un Lamborghini Aventador și un Mercedes-AMG G63.

Cybertruck nu va fi văzut prea curând cu girofarul pornit pe șosele însă. Modelul va intra în producție abia anul viitor. Și asta dacă pandemia de coronavirus nu va schimba planurile producătorului din Silicon Valley, care lucrează acum la realizarea de echipamante medicale, pentru a ajuta spitalele sufocate de avalanșa de îmbolnăviri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide