Tesla Cybertruck prinde viață în Rusia. Cum face față iernii grele? VIDEO

Autor: ProMotor 04 feb. 2020 Știri auto

Garage 54 este un canal rusesc de YouTube devenit faimos pentru proiecte nebunești cu mașini.

Pasiunea rușilor pentru mașini tinde să le includă și pe cele care electrice. Deocamdată nu au ajuns să reproducă în totalitate o mașină electrică, dar au încercat să construiască un pickup Tesla Cybertruck de la zero.

Nu a fost ușor să facă acest lucru, așa că au împărțit proiectul în trei părți. Primele două le puteți aici, iar a treia parte, și cea mai importantă (testarea), în clipul de mai jos:

VIDEO

Vedem că rușii au scos replica lui Cybertruck la un test drive prin zăpadă. Sub învelișul de metal se află un motor cu combustie internă, însă designul exterior este foarte asemănător cu cel al pickup-ului american.

Mașina este transportată pe platformă până într-un loc unde prezentatorul intră cu ea prin zăpadă și o vedem cum încearcă de troiene. Nu reușește să ajungă prea departe, dar nu acesta era scopul. Mai degrabă vrea să ne arate că mașina are un design atât de minimalist încât aproape oricine poate să o reproducă. La partea mecanică aflată sub tablă lucrurile nu sunt atât de simple. Pentru a fi replicată exact mașina ar avea nevoie de motore electrice și un pachet de baterii care nu sunt ușor de procurat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide