Tesla Model 3 pe Autopilot, la un pas de a fi strivită de două camioane. VIDEO

Autor: David Andrei 27 iul. 2020 Știri auto

O Tesla Model 3 a fost la un pas de a fi strivită de două camioane pe autostradă. Mașina electrică rula pe autostradă cu sistemul Autopilot activat.

GALERIE FOTO

Filmarea a fost realizată de camerele cu care este echipată mașina. Imaginile arată cum un camion cu patru punți, încărcat cu profile metalice, care rula în banda a treia, a dat semnal și a făcut manevre pentru a trece în banda a doua. Acesta nu a văzut că în banda a doua, se deplasa regulamentar o Tesla Model 3. Mașina a fost la un pas de a fi făcută sandwich între camionul din banda a treia și cel aflat în banda întâi.

Tesla Model 3 rula cu sistemul Autopilot activat în momentul incidentului care a avut loc pe o autostradă din Statele Unite. Din fericire, șoferul era atent la drum, a preluat controlul automobilului și a frânat, evitând la timp un impact.

Și alte incidente filmate de mașini Tesla pe Autopilot

Compilația postată pe canalul de YouTube Wham Baam Teslacam arată și alte incidente filmate de mașini Tesla care rulează pe Autopilot și care sunt echipate cu Sentry Mode, un sistem ce integrează camere video și senzori.

În parcarea unui restaurant, o Tesla a filmat cum șoferul unui pick-up lovește bara unei Toyota RAV4 în momentul în care își părăsește locul de parcare. Șoferul vinovat și-a recunoscut fapta și a dat datele poliței de asigurare. Toyota îi aparține chiar fiicei proprietarului de Tesla.

Un alt accident surprins de o Tesla a fost cel trimis către administratorii canalului de YouTube de către Sean Burque. Acesta a fost martorul unei scene în care un șofer de pick-up nu a oprit pentru a acorda prioritate și a lovit în plin un Ford Mustang. Sean i-a oferit o copie a înregistrării șoferului de Mustang pentru ca acesta să le poată arăta polițiștilor cum s-a petrecut totul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide