Tesla Model 3 Performance și Dominic Marcu la nici o secundă de podiumul la general în CNVC

Autor: ProMotor 17 aug. 2022 Știri auto

Dominic Marcu a pilotat în weekend Tesla Model 3 Performance la etapa din Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Straja. În ciuda condițiilor atmosferice dificile, Dominic a reușit un impresionant loc 2 la general pe a doua manșă de concurs, pe o ploaie torențială, reușind să se claseze între două prototipuri, pilotate de Octavian Ciovică și de Mihai Leu.

Prima urcare nu a adus timpul dorit de Dominic Marcu din cauza set-up-ului, care nu a fost ideal pentru condițiile de rulare. În ciuda acestui impediment, manșa a doua de concurs a adus un parcurs excepțional, iar la final Tesla Model 3 Performance a obținut cea mai bună clasare la general a unei mașini electrice din istoria Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Cea mai bună clasare a unei mașini electrice

Împins de la spate de un public de senzație, care în ciuda vremii de la Straja a venit în număr impresionant de mare pe traseu și în parcul de service, fiind foarte atrași de proiectul singurei Tesla Model 3 Performance de viteză în coastă din Europa, Dominic a reușit și cea mai bună clasare a unei mașini electrice într-o manșă de concurs din istoria campionatului.

Traseul de la Straja a fost introdus în premieră în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și i-a plăcut foarte mult lui Dominic Marcu, care a rămas impresionat de buna organizare și de căldura cu care a fost primit, atât de către cei care au pus bazele competiției, cât și de autoritățile locale.

”M-am simțit extraordinar la Straja, fanii au fost la superlativ! Vreau să le mulțumesc din suflet pentru susținere și de asemenea, vreau să felicit organizatorii și autoritățile locale pentru buna gestionare a competiției. Datorită lor am avut aproape sursa de curent la care am conectat stația de încărcare E.ON, putând să mențin bateria încărcată pentru a avea performanța optimă”, spune Dominic Marcu.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Flavius Croitoriu



Comentarii
Inchide