Tesla Model X s-a rupt în două într-un accident. Ce s-a întâmplat cu șoferul?

Autor: Elena Luchian 24 ian. 2020 Știri auto

O Tesla Model X s-a rupt în două. Bucăți din mașină au fost împrăștiate pe o rază de 100 de metri. SUV-ul electric a fost lovit în plin de un Nissan. Accidentul a avut loc în Florida, Statele Unite.

Galerie foto

Martorii spun că șoferul aflat la volanul unui Nissan GT-R se face vinovat pentru accident. Acesta ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului, a pătruns cu viteză în intersecție și a lovit în plin SUV-ul Tesla. Mașina s-a rupt în două, al treilea rând de scaune și portbagajul fiind, pur și simplu, retezate.

Partea din spate a mașinii electrice a ricoșat într-un Ford Mustang și într-un Volkswagen Golf, avariindu-le serios. “Este un miracol că nu a rănit niciun pieton”, spun martorii.

Surprinzător, ocupanții celor două mașini care s-au ciocnit în intersecție au scăpat cu răni ușoare și au fost transportați la spitalul din Hallendale, Florida, pentru investigații suplimentare. Cel aflat în Nissan are câteva vânătăi și zgârieturi în impact, iar prietena lui are o contuzie la cap. Șoferul de Tesla Model X a ieșit singur din mașină, cu o rană superficială la picior.

“Nici nu am văzut Nissan-ul până în momentul impactului, când am auzit o bubuitură puternică”, a spus cel care conducea Tesla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide