Tesla Model Y, transformat într-o mașină sport de tunerii de la Irmscher

Autor: Adrian Somai 27 feb. 2023 Știri auto

Specialiștii germani în tuning de la Irmscher au acceptat provocarea de a personaliza un Tesla Model Y, transformandu-l într-o mașină sport care ar putea întoarce toate privirile celor din jur. Cu o experiență de peste 55 de ani în acest domeniu, tunerii de la Irmscher și-au câștigat de-a lungul vremii o reputație pentru proiectele inovatoare, iar acest ultim demers nu face excepție. Iar rezultatul este unul spectaculos, mai ales pentru cei care își doreau un Model Y care să arate altfel.

Mașinile cu propulsie electrică reprezintă o provocare uriașă pentru toate atelierele de tuning din întreaga lume, pentru acest segment de piață neputand fi urmate aceleași reguli pe care le știm de la modelele cu sisteme de propulsie clasice. În cazul modelelor cu motoare termice putem vorbi întotdeauna despre o creștere a puterii și a cifrelor de performanță, însă în cazul modelelor complet electrice acest lucru nu se mai aplică. Germanii de la Irmscher au găsit însă o soluție, propunandu-ne acum un kit pentru cel mai popular model din oferta Tesla, și anume Model Y.

Așa cum menționează și cei de la Irmscher, proiectul lor se adresează celor care își doresc un Model Y diferit, cu care să iasă în evidență. Astfel, din punct de vedere estetic, Model Y by Irmscher reușește imediat să îți capteze atenția. În partea frontală observăm o grilă de tip “pânză de păianjen” și o bară redesenată, care include și un spoiler în partea de jos, potrivit Motor1.

Un Model Y cu look agresiv la exterior și interior îmbunătățit

Mai departe, tunerii de la Irmscher au echipat Model Y cu un nou set de praguri laterale și cu jante “Heli Star” cu dimensiuni de 20 de inci, cu finisaj polisat. De asemenea, în partea din spate mai putem observa un nou difuzor în partea de jos și un spoiler amplasat chiar deasupra portbagajului.

Germanii s-au gândit chiar și la interiorul lui Model Y, mai ales în condițiile în care habitaclul nu este în general punctul forte al modelelor produse de Tesla. Prin intermediul Irmscher Manufaktur, interiorul lui Model Y poate fi personalizat cu o tapițerie realizată din piele de cea mai înaltă calitate. De asemenea, pot fi adăugate mai multe ornamente din inox pentru praguri sau niște covorașe mai calitative.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Irmscher


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide