Este incredibil ce a putut să lanseze Tesla. Nu are aproape nicio legătură cu mașinile!

Autor: David Andrei 06 iul. 2020 Știri auto

Este incredibil ce a putut să lanseze Tesla. Nu are aproape nicio legătură cu mașinile și totuși, Elon Musk anticipează că va fi bătaie pe noul produs al companiei. Șeful companiei îi avertizează pe cei interesați să cumpere: “Este ediție limitată!”

GALERIE FOTO

Tesla tocmai a devenit cel mai valoros brand auto. Elon Musk a decis să lanseze un nou produs pentru a marca momentul special. Este, de fapt, o ironie la adresa celor sceptici în privința creșterii valorii acțiunilor companiei. Acestea s-au tranzacționat joia trecută cu un preț de 1.208.66 de dolari.

Noul produs din portofoliul companiei este unul surprinzător chiar și pentru fanii obișnuiți cu deciziile controversate ale șefului Musk. Este vorba despre pantaloni scurți de culoare roșie, pe care se scrie “S3XY” cu litere aurii. Literele care formează cuvântul reprezintă denumirea modelelor de mașinile din gama Tesla: limuzina de top Model S, sedanul Model 3, crossoverele Model X și Model Y.

Pe șortul roșu se regăsește și logo-ul Tesla.

Prețul pentru care pot fi achiziționați pantalonii scurți roșii marca Tesla este de 69.420 de dolari. Este o aluzie la faptul că, în 2018, Elon Musk a anunțat că intenționează să scoată Tesla de pe bursa de valori cu un preț de 420 de dolari pe acțiune. De ce 420? În cultura populară, “420” reprezintă codul pentru marijuana.

A fost o declarație care l-a trimis pe CEO-ul companiei în instanță, iar Consiliul de Administrație a decis atunci îndepărtarea sa din funcția de președinte.

Telsa, pe val în 2020

Constructorul auto a livrat 90.650 de unități în cel de-al doilea trimestru al anului, în ciuda problemelor produse de pandemia de coronavirus.

Elon Musk a inaugurat uzina din Shanghai, China, chiar înainte de izbucnirea epidemiei și a demarat construcția unei noi Gigafactori în Germania, lângă Berlin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide