Tesla prezintă teasere cu două noi modele. Elon Musk spune că se vor vinde în mai mult de 5 milioane de exemplare anual

Autor: Ionuț Vîlciu 18 mai 2023 Știri auto

Tesla a prezentat teasere cu două noi modele, dar nu a oferit prea multe informații. Cu toate acestea, Elon Musk spune că se vor vinde în mai mult de 5 milioane de exemplare anual.

Tesla a publicat o imagine teaser cu ceea ce ar trebui să fie un nou model electric. Prezentarea a avut loc în cadrul unei ședințe cu acționarii companiei americane. De asemenea, CEO-ul companiei, Elon Musk, a confirmat că va exista și un al doilea model, care urmează să fie lansat în viitor. Potrivit spuselor miliardarului american, cele două modele ar putea fi vândute în peste 5 milioane de exemplare anual, relatează Carscoops.

CEO-ul Tesla nu a oferit prea multe detalii despre cele două vehicule electrice, deoarece ar prefera o „lansare adecvată a produsului dedicat”. Musk a spus: „Vreau doar să subliniez că, de fapt, construim un produs nou, proiectăm un produs nou”, adăugând că „Sunt două produse noi de care cred că veți fi foarte încântați”.

Noile mașini de la Tesla ar putea fi actualizări pentru două modele deja existente

Imaginea prezentată în cadrul ședinței cu acționarii relevă silueta unei mașini, mașină care ar putea fi chiar facelift-ul pentru SUV-ul Model Y. Alături de această primă imagine oferită, Elon Musk a confirmat că va există și un al doilea model nou care, judecând în perspectivă, ar putea fi chiar facelift-ul sedanului electric Model 3.

Deocamdată, Tesla nu a dezvăluit mai multe detalii sau informații despre noile modele care urmează să apară. Cu toate acestea, Elon Musk se laudă că acestea vor fi vândute în 5 milioane de exemplare anual și că „designul produselor și tehnicile de fabricație vor fi cu mult peste ceea ce există în prezent în industrie”.

Judecând după fotografiile, zvonurile și informațiile oamenilor din interior, modelele 3 și Y actualizate vor prezenta o serie de modificări exterioare și interioare, axate pe a le face mai ieftine de produs și mai avansate din punct de vedere tehnologic, pentru a rămâne relevante în fața unui număr tot mai mare de concurenți.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CNET Highlights YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide