Tesla Tequila este cel mai nou produs lansat de Elon Musk. Stocul a fost epuizat în scurt timp

Autor: Marius Vișan 06 nov. 2020 Știri auto

Elon Musk a lansat cele mai cunoscute mașini electrice din lume, a lansat și rachete în spațiu, iar acum vedem că pe site-ul oficial al companiei americane se mai află un produs nou: o băutură alcoolică. Produsul este destul de controversat, asta pentru că mașinile și alcoolul nu au nimic în comun.

Este vorba de Tesla Tequila, care are o sticlă în formă de fulger. Acesta este printre cele mai accesibile produse din shop-ul Tesla. Sticla poate fi cumpărată cu o sumă de 250 de dolari, dar, din păcate, nu poate fi achiziționată de clienții din România.

Brand-ul inițial a fost Teslaquila, dar ideea pare să fi fost abandonată în decursul timpului. Ideea a început ca o glumă de ziua păcălelilor de pe 1 aprilie.

Comenzile sunt limitate la două sticle și numai persoanele din unele state le pot primi din cauza „reglementărilor din industrie”.

Stocul de Tesla Tequila este deja epuizat

Deși știrea despre noul produs Tesla a apărut abia ieri, 5 noiembrie, pe site acesta apare deja ca fiind indisponibil. Probabil foarte multă lume și-a dorit acest produs, astfel că produsul nu mai este disponibil.

Galerie Foto

Produsul este oarecum atipic pentru o companie de automobile. Dar Tesla nu va fi responsabilă dacă consumatorii beau și conduc; în plus, companiile de alcool sunt probabil mai entuziasmate decât oricine vizavi de autovehiculele care conduc singure. Mașinile Tesla nu sunt în acest moment total autonome, deși compania a lansat de curând o caracteristică numită „Full Self-Driving” în versiune beta, atrăgând atenția autorităților de reglementare.

Sursă știre: theverge.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide