Tesla are o veste proastă pentru peste 500.000 de clienți care au rezervat un Cybertruck

Autor: Elena Luchian 16 apr. 2020 Știri auto

Tesla are o veste proastă pentru peste 500.000 de clienți care au rezervat un Cybertruck. Elon Musk a fost întrebat dacă mașina va fi disponibilă și în alte culori.

GALERIE FOTO

Vestea a fost una uluitoare pentru clienții care sperau să-și poată comanda mașina în altă culoare decât nuanța de oțel nefinisat văzută până acum. Elon Musk le-a răspuns acestorra: “Puteți să o îmbrăcați în autocolant de orice culoare sau cu orice model.” Dar când va ieși pe porțile uzinei, mașina lor va fi exact așa cum este prototipul prezentat în noiembrie.

Așadar, un lucru este clar. Clienții nu vor putea comanda altă vopsea exterioară pentru pick-up-ul lor electric, o opțiune oferită de orice alt producător pentru orice alt model.

Cum arată Tesla Cybertruck după ce a fost transformată într-o mașină de poliție

Răspusul lui Elon Musk pe Twitter nu menționează nimic despre un serviciu de colantare oferit de Tesla, așa că cel mai probabil, posesorii de Cybertruck vor fi nevoiți să apeleze la firme specializate în astfel de proceduri pentru a schimba culoarea mașinii lor.

Alte probleme pentru Cybertruck

Rămâne de văzut însă, dacă în Europa, Tesla Cybertruck va ajunge cu o caroserie din oțel de înaltă rezistență, după ce autoritățile germane au tras semnalul de alarmă: modelul nu respectă normele europene de siguranță.

Anul trecut, nemții avertizau că structura vehiculului este mult prea rigidă și nu oferă zonele de deformare necesare pentru a absorbi energia în urma unui impact, aceasta fiind preluată, în schimb, de corpurile ocupanților.

Cum arată cel mai ieftin Tesla Cybertruck și ce poate să facă?

Mai mult, caroseria rigidă reprezintă un pericol major și pentru pietoni și bicicliști. Bara față și capota modelului nu sunt deformabile în cazul unui impact cu participanții vulnerabili la trafic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide