TGX Individual Lion S – Cum arată camionul de lux construit de MAN?

Autor: Elena Luchian 15 feb. 2021 Știri auto

MAN TGX Individual Lion S este camionul alpha. Este vârful de gamă al noii generații de camioane. Este echipat cu tehnologie de ultimă oră și cu dotări de lux.

GALERIE FOTO

La un an de la dezvăluirea noii generații de camioane, MAN își prezintă vârful de gamă. Camionul vine cu o serie de elemente exterioare care imită fibra de carbon și accente contrastante de culoare roșie, care scot în evidență designul dinamic. Este un aspect subliniat și de grila de culoare neagră cu inserții cromate și roșii. Se poate comanda opțional o bară cu LED-uri pentru acoperiș și jante cu finisaj negru.

Cabina prezintă o ergonomie impecabilă și toate comenzile sunt orientate către șofer pentru o eficiență maximă. Cu un look sportiv și design unic, interiorul asigură o atmosferă exclusivistă. Se regăsesc la interior un volan multifuncțional îmbrăcat în piele și scaune îmbrăcate în Alcantara, care prezintă cusături roșii. Acestea din urmă sunt asortate cu fețele ușilor și cotiera. Specialiștii în design de la MAN au aplicat pe tetiere logo-ul cu leul, rezervat exclusiv vârfului de gamă TGX Individual Lion S.

Șoferul va primi informații cu privire la rulare pe un instrumentar de bord digital de 12,3 inci.

“Prima dată când am văzut camion, am simțit fiori. Pun pariu că vor fi mulți șoferi și operatori, în rândul clienților noștri, care vor fi mândri să conducă un astfel decamion MAN pe șosele. Acest camion este o frumusețe”, susține Goran Nyberg, membru în Consiliul Executiv de la MAN.

Noul camion este echipat cu Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go, Comfort Steering și Lane Return Assist. Șoferul va primi și asistență la schimbarea benzii de circulație.

MAN TGX Individual Lion S, un camion pentru pauze relaxante

Se pot instala la bord un al doilea pat, un spațiu de depzitare de 1.400 litri și o bucătărie cu expressor de cafea și cuptor cu microunde. Este disponibil și un televizor cu diagonala de 22 de inci, care să facă pauzele mai relaxante.

MAN TGX Individual Lion S va fi disponibil în versiuni de putere cuprinse între 510 și 640 de cai putere. Acesta va ajunge pe șosele abia în februarie 2021.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide