Tiguan Urban Sport este cel mai frumos SUV Volkswagen lansat în această vară

Autor: Marius Vișan 05 iul. 2021 Știri auto

Noua ediție specială Volkswagen Tiguan Urban Sport combină designul sportiv și elegant cu o gamă largă de echipamente de ultimă generație.

Prețurile pentru modelul ediție specială (valabile pentru piața din Germania) încep de la 33.125 euro (TVA inclus) pentru Tiguan 1.5 TSI cu 96 kW (130 CP). Modelele diesel încep de la 35.475 euro (TVA inclus) pentru Tiguan 2.0 TDI de 90 kW (122 CP).

Modelul ediție specială Tiguan URBAN SPORT prezintă elemente de design expresive la exterior precum și inscripțiile URBAN SPORT pe ușă.

Acesta vine în standard cu o bara spate în aceeași culoare ca și mașina, cu elemente cromate și un spoiler spate negru. Bara de protecție față are accente din material negru lucios. Carcasele negre ale oglinzilor și o proiecție cu logo-ul URBAN SPORT completează designul exterior. Pe mașină mai există jante din aliaj negru, de 18 inci, ca dotare standard.

Cel mai frumos Volkswagen Tiguan lansat vara asta

Tiguan URBAN SPORT este livrat standard cu direcție progresivă și șasiu sport. Geamurile spate au o nuanță închisă la culoare ce subliniază aspectul sportiv. De asemenea, încă din standard există faruri cu LED și sistemul de control al farurilor Light Assist, precum și radio digital DAB +, aer condiționat Climatronic Air Care cu filtru, controlul temperaturii pe 3 zone și Lane Assist.

Pachetul URBAN SPORT Plus este disponibil la prețul de 1.995 euro (incl. TVA) ca opțiune. Aceasta include un afișaj head-up display, un sistem de sunet Harman Kardon cu difuzoare 8 + 1 pentru un total de 480 de wați, un amplificator digital cu 16 canale și un subwoofer. Echipamentul suplimentar include, de asemenea, faruri Matrix LED cu lumină de zi cu LED și lumină de virare dinamică.

Prețul de bază pentru Tiguan URBAN SPORT este de 33.125 euro (cu TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

Să ne bucurăm cât mai putem de motorul termic pentru că Volkswagen are planuri de schimbare. Producătorul german de automobile Volkswagen va înceta să mai vândă mașini cu motoare cu combustie în Europa până în anul 2035, urmând ca treptat să treacă la vehicule electrice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide