Țiriac Collection și Țiriac Auto dau întâlnire publicului la cea de-a doua ediție POLI AutoFEST, cu premiere auto, mașini de epocă și cele mai noi modele electrice

Autor: Ionuț Vîlciu 18 mai 2023 Știri auto

Țiriac Collection și Țiriac Auto dau întâlnire publicului la POLI AutoFEST, între 19-21 mai 2023, pentru a lua parte la un festival dedicat automobilelor istorice și transportului viitorului, dezvăluind prin intermediul exponatelor prezentate în campusul Universității Politehnica București, istoria și evoluția fascinantă a domeniului auto.

Toate mărcile auto reprezentate de Grupul Țiriac vor fi prezente în cadrul POLI AutoFEST, participanții având ocazia să admire și să descopere noutăți despre o gamă diversificată de automobile propuse cu această ocazie, de către Țiriac Collection și Țiriac Auto.

Timp de 3 zile, vizitatorii POLI AutoFEST pot descoperi modele atrăgătoare de automobile istorice de la Țiriac Collection, mașini cu detalii tehnice impresionante menite să sublinieze evoluția domeniului tehnologiilor auto și poveștile fascinante din spatele acestora și care îi vor purta pe pasionații de automobile, în trecutul spectaculos al industriei auto.

Țiriac Collection vine la POLI AutoFEST cu patru exemplare de colecție, reprezentând fiecare câte o decadă importantă din istoria auto, începând cu anii ’40. Astfel, printre modelele expuse se vor regăsi Jaguar IV Saloon din anul 1946, o limuzină spațioasă și o veritabilă întruchipare a luxului acelor vremuri, Ford Galaxie Skyliner din 1959, cel mai scump model de clasă mare al producătorului american, la momentul respectiv, un rafinat Mercedes Benz 190 SL, din 1960, model preferat de multe celebrități, precum Frank Sinatra, Alfred Hitchcock, Kirk Douglas sau Patrick Dempsey, și un vehicul off-road Land Rover, din 1974, care s-a bucurat de o veritabilă popularitate și apreciere încă de la momentul lansării.

 Mașini din Țiriac Collection vor putea fi admirate la POLI AutoFEST

Călătoria prin istoria automobilelor remarcabile continuă pentru vizitatorii POLI AutoFEST până în prezentul dominat de mașinile electrice și marcat de dorința de a contribui la construirea unei industrii a mobilității sustenabilă, prin produse și servicii care răspund nevoilor și valorilor actuale.

Astfel, compania Țiriac Auto este prezentă la POLI AutoFEST cu cele mai reprezentative modele electrice și hibride pentru mărcile de autovehicule comercializate, precum și cu serviciile oferite de toate diviziile companiei.

Prezentul mărcii Mercedes-Benz va fi înfățișat de modele actuale, inspirate de noile tehnologii și purtând o puternică amprentă a inovației ultimilor ani: Mercedes-Benz EQB, modelul electric care combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate remarcabilă și un caracter puternic, precum și Mercedes eVito, o autoutilitară electrică.

În premieră la POLI AutoFEST, vizitatorii pot face cunoștință cu Hyundai Ioniq 6, cel mai nou model electric lansat de Hyundai în luna aprilie a acestui an și pot admira de asemenea modelul electric Hyundai Kona.

Incursiunea prin istoria automobilelor de la POLI AutoFEST propune de asemenea alte modele noi cu performanțe superioare și design progresist, așa cum sunt Mitsubishi ASX, cel mai nou model Mitsubishi, lansat la finalul anului trecut și Ford Mustang Mach-E, primul SUV complet electric produs de marca Ford.

Totodată, divizia Țiriac Auto Rulate va expune o gamă variată de mărci și modele, precum și o selecție de autoturisme incluse în programul Mercedes-Benz Certified, dedicat autovehiculelor rulate verificate și certificate Mercedes-Benz. Vizitatorii POLI AutoFEST vor beneficia de asemenea de oferte speciale de preț pentru modelele expuse.

De asemenea, cea mai nouă divizie auto din cadrul Grupului Țiriac, Țiriac Auto Rent, va expune în cadrul festivalului, modelul sportiv și dinamic Volkswagen Golf GTD și va prezenta oferta de servicii de închiriere auto pentru o gamă largă de mărci și modele auto.

Festivalul POLI AutoFEST se desfășoară în perioada 19-21 mai 2023, în campusul Universității Politehnica București, din strada Splaiul Independenței nr. 313.

Accesul publicului este gratuit, în intervalul 10:00 – 18:00.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Auto


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide