Top 10 cele mai bune SUV-uri hibride pe care le poți cumpăra în 2023 – VIDEO

Autor: Adrian Somai 03 iul. 2023 Știri auto

Segmentul SUV-urilor cu propulsie hibridă a primit tot mai multe modele în ultimii ani, mulți șoferi începând să își îndrepte atenția către acestea. Faptul că modelele de tip SUV sunt la mare căutare nu mai reprezintă la ora actuală nicio surpriză pentru nimeni, cifrele de vânzări din ultimii ani dovedindu-ne asta cu vârf și îndesat deja.

Dacă și tu te gândești la achiziționarea unui SUV hibrid în perioada următoare, youtuberii de la Car Help Corner au pregătit 10 recomandări pentru tine. Zece modele cu un raport calitate – preț excelent, fiabile și pe care te poți baza în orice împrejurare!

Kia Sorento Hybrid

Este considerat a fi unul dintre cele mai versatile și spațioase modele din categoria sa, dovedindu-se a fi pe placul multor șoferi în zilele noastre. Cu un caracter mai stilat și cu un design ceva mai sportiv, Sorento Hybrid promite să fie o opțiune excelentă pentru cei ce își doresc un SUV cu propulsie hibridă.

Kia Sportage Hybrid

Sportage este unul dintre cele mai populare modele din gama constructorului asiatic, fiind o alegere clasică pentru cei ce își doresc o mașină practică pentru familiile lor. Modelul este construit pe aceeași platformă cu Hyundai Tucson, oferind performanțe tehnice bune și un nivel de siguranță ridicat.

Ford Escape Hybrid

Ford Escape este acel SUV de dimensiuni deloc mari, bine pus la punct la mai toate capitolele, care se dovedește a fi o alegere excelentă pentru șoferii nu foarte pretențioși. Este eficient din punct de vedere al consumului de carburant, însă manevrabilitatea și calitatea materialelor de la interior nu sunt tocmai punctele lui forte.

Honda CR-V

Noua generație a SUV-ului Honda CR-V a ajuns în Europa, putând fi cumpărat atât ca full-hybrid, cât și sub formă de plug-in hybrid. Este cea de-a șasea generație a SUV-ului, iar Honda nu a dezamăgit deloc de această dată, ba chiar din contră. Stă bine la capitolul tehnologie, iar echipamentele de siguranță includ în premieră noua suită Honda Sensing 360.

Lexus RX 350h

Cu un interior luxos, un spațiu de încărcare amplu și o valoare de revânzare excelentă, RX 350h este o alegere de top pentru cei care caută un SUV fiabil pe care să-l dețină pe termen lung. În plus, 350h este versiunea mai puțin costisitoare a lui 500h.

Lexus NX 350h

NX 350h are un interior foarte elegant, desăvârșit de maeștrii artizani Takumi, este mai conectat grație tehnologiei de ultimă generație Lexus Link și are un sistem de siguranță performant Lexus Safety System +. În plus, este un model care știe să se facă remarcat rapid pe șosea.

Toyota Highlander Hybrid

Cu puterea de a naviga cu viteză pe autostradă și de a reduce emisiile de dioxid de carbon în traficul urban, Toyota Highlander Hybrid este o mașină fără compromis. Poate transporta până la șapte persoane în confort și stil, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru familiile numeroase.

Toyota Venza

Venza este un crossover de clasă mijlocie proiectat de cei de la Toyota pentru piața auto nord-americană, care a ajuns în cele din urmă să fie vândut și în Rusia sau China. Prima generație Venza a fost construită având la bază modelul XV40 Camry.

Toyota Corolla Cross

Corolla Cross este noul crossover ce se situează în gama Toyota între C-HR și RAV4, oferind o alternativă de mijloc, cu niște dimensiuni suficient de compacte pentru a nu fi nici prea mare, dar nici prea mic. Este ușor de manevrat și oferă niște performanțe tehnice bune pentru prețul cerut.

Toyota RAV4

Fără doar și poate, una dintre cele mai bune opțiuni din segment. RAV4 a fost cea mai vândută mașină în 2022 la nivel global, fiind apreciată în toate colțurile lumii. SUV-ul japonez este apreciat pentru fiabilitatea de care a dat dovadă și pentru spațiul interior generos pe care îl oferă. În plus, raportul calitate – preț este unul excelent.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide