Top 10 mașini de impresionat chiar și fetele din Dorobanți

Autor: David Andrei 16 oct. 2020 Știri auto

Vine weekend-ul și tinerii își fac planuri de distracție. În București, distracția gravitează în jurul localurilor care oferă facilități în aer liber. Top 10 mașini de impresionat chiar și fetele care frecventează cafenelele din Dorobanți.

GALERIE FOTO

Ford Mustang

Este ok și un Ford Mustang cu motorul EcoBoost. Nu îți trebuie un V8 ca să faci impresie, pentru că ei oricum i se va părea un muscle car pe măsura personalității tale.

Audi A8

Este un rival de temut pentru Mercedes-Benz Clasa S și BMW Seria 7. Dar Audi A8 spune despre tine că încerci să fii mai puțin ostentativ când dai o tură prin Dorobanți.

Porsche Cayenne

Indiferent de generație, un SUV Porsche “dă bine”. Este mașină germană, este premium, iar SUV-ul tău spațios îi va demonstra tinerei care ți-a atras atenția  că ești un familist convins.

BMW Z4

Sigur că un roadster face escapadele la mare și la munte mai interesante. Iar faptul că o plimbi într-o mașină cu două locuri cum este BMW Z4 demonstrează că nu te interesează nimeni altcineva.

Kia Stinger

E un sedan cu veleități de mașină sport, una dintre mașinile pe care nu le întâlnești la tot pasul. Așa că din start, vei deveni în ochii ei un personaj special.

Jeep Wrangler

Dacă îi plac aventurile în aer liber, offroader-ul american cu linii angulare îți aduce o bilă albă și fata visurilor tale pe locul din dreapta.

Alfa Romeo Giulia

“Mamma mia!”, va exclama ea când îți va vedea mașina. Italianca sportivă îți va aduce o româncă frumoasă și pasionată de mașini.

MINI One

Nu crezi? Poți să testezi! Este o mașină cu personalitate. Și deși nu este prea spațioasă, este perfecta pentru un weekend în doi.

Peugeot 508

Coupe-ul cu patru uși de la Peugeot îți asigură o imagine sobră, dar în același timp sexy și misterioasă. Cu Peugeot 508 poți fi regele-leu din Dorobanți.

Dacia Duster

Nu, nu glumim deloc! Ai fi singurul care iese la distracție în zona cafenelelor de lux cu un Duster. Mașina ta “made in Romania” va atrage priviri surprinse. Fetele se vor gândi că sigur ascunzi un as în mânecă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide