Top 10 mașini pe care orice infractor le-ar folosi atunci când jefuiește o bancă

Autor: ProMotor 25 apr. 2020 Știri auto

Chiar dacă nu aveți în plan să jefuiți vreo bancă în perioada următoare (sfatul nostru este să nici nu vă gândiți la asta), nu strică să revizuiți un top 10 mașini pe care orice infractor le-ar folosi atunci când jefuiește o bancă. În caz că e nevoie…

Intră în Galeria FOTO

Cei mai mulți abia pot ieși acum din casă ca să cumpere pâine, dar asta nu înseamnă că nu se pot uita la filme și visa la aventuri nebănuite. Jafurile i-au fascinat pe oameni, chiar dacă și-au pierdut din farmecul de odinioară, odată cu avansul sistemelor de securitate.

10. Ford V8 din 1932

mașini jefuiește bancă

Este o căruță după standardele actuale, dar compensează prin stil. Dacă tot ți-ai propus să fii un jefuitor de bănci dur, nu ar strica să și arăți ca unul. Se știe, John Dillinger iubea Ford V8 pentru că era una dintre cele mai rapide mașini ale anilor ’30.

9. Toyota Corolla

mașini jefuiește bancă

Am inclus această mașină pe listă pentru calitatea ei de a trece neobservată. Toyota a vândut acest model în zeci de milioane de exemplare, așa că e greu sa ieși în evidență conducând așa ceva. Pur și simplu arunci banii în portbagaj și conduci ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

8. Orice ambulanță

mașini jefuiește bancă

Sunt optimizate pentru viteză, au spațiu din belșug, iar celelalte mașini se vor da la o parte atunci când pornești sirena și luminile. Orice ambulanță poate fi transformată în mașină de transport valori.

7. Cadillac CTS-V Wagon

mașini jefuiește bancă

Toți jefuitorii de bănci celebri din SUA au condus mașini Cadillac, iar acesta are avantajul unui motor V8 și un portbagaj suficient de mare pentru sacii cu bani.

6. Un taxi

mașini jefuiește bancă

Orice taxi aflat la îndemână este suficient de bun. Trebuie doar să arunci banii în portbagaj șți să-i spui șoferului să te ducă la cealaltă mașină pe care ai parcat-o câteva străzi mai departe.

5. General Lee

mașini jefuiește bancă

Un Dodge Charger roșu aprins nu e o mașină foarte discretă, dar a fost suficient de bună pentru Duke Boys, eroii serialului The Dukes of Hazzard, atunci când fentau legea.

4. Un Cadillac Escalade blindat

mașini jefuiește bancă

Arată la fel ca orice alt Escalade, dar are avantajul că rezistă la gloanțe, grenade și mine. Din păcate, armura adaugă peste 850 kg la masa mașinii, așa că nu te aștepta să se miște prea ușor în cazul unei urmăriri.

3. Porsche Cayenne Turbo S

mașini jefuiește bancă

Modelele Porsche sunt rapide dar, până la apariția lui Cayenne, niciunul nu putea transporta mai mult decât o sticlă de apă și o servietă mică. În cazul lui Cayene Turbo S ai la dispoziție nu numai un spațiu vast pentru a transporta sacii cu bani, ci și suficientă putere pentru a te face nevăzut în cazul unei urmăriri.

2. Dodge Charger SRT 932

mașini jefuiește bancă

Seamănă mult cu mașinile polițiștilor din filmele americane, dar are cu peste 100 CP mai mult decât acestea. Și da, există și o versiunea Hellcat mai puternică, dar prea zgomotoasă pentru a trece neobservată.

1. INKAS Huron APC

mașini jefuiește bancă

Echipele SWAT din Statele Unite folosesc un astfel de vehicul, așa că ar trebui să fie unul foarte capabil. Poate fi personalizat intens, inclusiv cu un tun cu turelă, iar producătorul poate aranja „transportul aerian la cerere”. Cu puțin noroc, asta ar putea însemna că poți conduce direct pe pista aeroportului în burta unui 747 și de acolo pe plaja unei țări tropicale care nu are tratat de extrădare cu Uniunea Europeană.

sursa: thenewswheel.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide