Top 20 de SUV-uri care pot parcurge fără probleme cel puțin 300.000 km

Autor: Mihai Morcovescu 07 apr. 2022 Știri auto

Prin analizarea datelor primite de la clienți, platforma ISeeCars a întocmit un top cu 20 de SUV-uri ca pot parcurge peste 300.000 de kilometri. În ultimii ani, aceste automobile și-au creat o reputație foarte bună, fiind printre cele mai căutate de pe piață.

Care sunt cele mai fiabile SUV-uri?

Din ce în ce mai mulți clienți fac pasul de la sedanurile de clasă medie sau break-uri la SUV-uri. Unele sunt disponibile doar cu tracțiune față, însă există destule modele care pot fi comandate și cu tracțiune integrală.

Durata de viață a acestora a crescut, iar multe dintre SUV-urile aflate la vânzare pot depăși chiar 300.000 de kilometri. Dincolo de faptul că sunt foarte fiabile, ele sunt și robuste, încăpătoare, dar și sigure. Cele mai multe modele din lista de mai jos sunt japoneze.

De asemenea, oferă și avantajul unei poziții mai ridicate la volan printre celelalte mașini din trafic. În plus, unele dintre modelele din lista de mai jos oferă și un al treilea rând de scaune, ideal pentru familiile cu mai mulți copii, notează ISeeCars.

Iată care sunt cele mai fiabile 20 de SUV-uri în 2022

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

20. Jeep Grand Cherokee

19. Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe Programul Rabla (1)

18. Nissan Armada

17. Honda CR-V

16. Dodge Durango

15. Toyota Highlander

14. Cadillac Escalade ESV

13. Acura MDX

12. Cadillac Escalade

11. Honda Pilot

10. Lincoln Navigator

9. GMC Yukon

8. Toyota 4Runner

7. GMC Yukon XL

6. Chevrolet Tahoe

5. Toyota Highlander Hybrid

4. Chevrolet Suburban

3. Ford Expedition

2. Toyota Sequoia

1. Toyota Land Cruiser

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide