TOP 3 accesorii auto disponibile pe eMag pentru mai puțin de 100 de lei

Autor: Adrian Somai 19 iul. 2023 Știri auto

Nu este niciodată momentul nepotrivit pentru a îți cumpăra noi accesorii auto pentru mașina pe care o conduci, nu-i așa?! Știm cât de mult iubești și tu accesoriile auto, așa că am alcătuit o listă cu trei accesorii auto disponibile pe eMag pentru mai puțin de 100 de lei!

Tester Auto OBD-II 

Tehnologia a evoluat mult în ziua de astăzi, mașinile pe care le conducem devenind din ce în ce mai computerizate. Asta ne oferă posibilitatea, spre exemplu, să verificăm funcționalitatea elementelor componente ale mașinii într-un mod foarte simplu și rapid, printr-o scanare a sistemelor integrate. Astfel, evităm testele de diagnoză scumpe care se fac în cadrul service-urilor auto specialzate. Cu un tester auto OBD-II poți verifica chiar de la tine de acasă componentele mașinii ori de câte ori martorii de bord îți semnalează o avarie sau înainte de a porni la drum lung.

Testerul Auto OBD-II PDF Quality Plus citește codurile de diagnosticare ale defectelor stocate pe calculatorul central al motorului, oferind atât codurile generice standardizate, cât și cele specifice producătorului. Cu o bază de date ce conține peste 3000 de definiții generice de coduri, vei putea identifica rapid și precis problemele mașinii tale. În plus față de citirea codurilor de diagnosticare, dispozitivul afișează descrieri pentru fiecare cod, ceea ce îți va permite să înțelegi semnificația exactă a fiecărei erori și să iei măsurile necesare.

Compresor auto

Oricât de norocos te crezi, mai devreme sau mai târziu tot te vei confrunta cu o pană. Nu strică să fii prevăzător și să ai mereu în mașină un compresor auto care să te scoată din belele atunci când apare o situație neplăcută de acest fel. Nu de alta, dar nu știi niciodată unde te vei afla atunci când vei face pană și cât de aproape de tine vei găsi o benzinărie sau un service auto.

Folosind un compresor auto, o cantitate foarte mare de aer poate fi pompată pe minut. Astfel, fără să fie nevoie de un efort prea mare din partea ta, anvelopele vor fi umflate la valorile optime. Compresorul auto Sthor 82105 este un compresor compact cu un manometru de precizie, cu o tensiune de alimentare de 12V. Este conceput pentru roți de mașini, motociclete sau biciclete, însă cu ajutorul unor accesorii interschimbabile poate fi folosit și pentru umflarea saltelelor, bărcilor sau mingilor.

Gel de curățare pentru mașină

Mașina este o componentă importantă din viața oricărui șofer pasionat, așa că întreținerea ei se transformă în timp într-o activitate uzuală. Un gel de curățare specializat pentru mașini se poate dovedi extrem de util în acest caz. Gelul de curățare este conceput special astfel încât să curețe orificiile de aerisire ale mașinii, volanul, panoul consolei, coșurile de depozitare, suportul pentru pahare, mânerele ușilor, tabloul de bord, schimbătorul de viteze sau alte spații mai greu accesibile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura foto - eMag


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide