Top 3 anunțuri de schimb inedite pe OLX cu mașini second hand: Jeep Wrangler la schimb pentru utilaje

Autor: Bogdan Bârliga 18 feb. 2023 Știri auto

Piața auto second din România este foarte diversă și mulți români încearcă să dea la schimb mașinile vechi pentru diverse alte lucruri sau chiar animale.

Am trecut în revistă cele mai recente anunțuri publicate pe olx.ro și am descoperit câteva oferte inedite

Anunțuri de schimb inedite pe piața auto second hand

În mod normal cei care oferă o mașină second la schimb mai pun la bătaie și o sumă de bani pentru a achiziționa un alt autoturism second.

Dar există și o altă categorie de vânzători dispuși să renunțe la vehicule pentru un schimb cu animale domestice sau pentru utilaje de construcții.

Top 3 anunțuri de schimb inedite pe OLX

1. Land Rover Freelander la schimb cu o turmă de oi

Un anunț publicat de un utilizator al platformei olx.ro din Gorj oferă un Land Rover Freelander 4×4 la schimb pentru oi sau vaci.

În anunț nu apar detalii despre SUV și nici nu se specifică pentru ce număr de animale este dispus proprietarul să cedeze mașina.

2. Daewoo Matiz la schimb cu un cal

Un cetățean din Cluj ar vrea să-și dea Matiz-ul la schimb pentru un cal sau un ATV. Omul mai pune la bătaie și un scuter ca să fie sigur că face tranzacție.

În anunț se specifică însă că cele două vehicule nu au acte și ar mai fi nevoie de ceva reparații.

3. Jeep Wrangler la schimb pentru utilaje

Mașina poate fi văzută în Brașov și din fotografii putem observa că este un Jeep Wrangler pregătit pentru off road și dotat cu troliu, amortizoare dedicate și pneuri all terrain.

Conform anunțului SUV-ul a fost fabricat în anul 2014 și a rulat 55.000 de kilometri, iar sub capotă are un motor pe benzină de 3,6 litri.

Wrangler-ul este oferit la schimb pentru utilaje ce pot fi folosite în domeniul construcțiilor: excavator cu șenile sau un buldoexcavator fabricat de Caterpillar.

Vânzătorul și-a evaluat SUV-ul la 50.000 de euro.

Dacia 1300 de Miliție de vânzare pe OLX

Și un exemplar interesant Dacia 1300 este listat recent la vânzare pe OLX. Mașina a fost restaurată și are echipamentele și aspectul unei autospeciale de miliție.

Mașina este pusă la vânzare pe site-ul de anunțuri OLX cu prețul de 4.500 de euro. Acest preț este destul de mic pentru o Dacia 1300, în special pentru un exemplar despre care se spune că a fost restaurat în proporție de 98%.

Exemplarul Dacia 1300 oferit spre vânzare este echipat cu bara specifică pe plafon, pe care sunt montate un girofar și o sirenă. La interior există stații radio, iar proprietarul spune că mașina dispune de toate echipamentele specifice vremurilor și că sunt funcționale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide