Top 5 mașini din 2020 cu cei mai mulți kilometri parcurși, scoase la vânzare pe autovit.ro

Autor: David Andrei acum 2 ani Știri auto

Mașina din 2020 cu cel mai mare kilometraj, de vânzare pe autovit.ro, este un Mercedes-Benz GLE. Într-un singur an a parcurs aproape 90.000 de kilometri.

GALERIE FOTO

Mașina este de vânzare la un dealer renumit din București și arată impecabil. Dar, deși a ieșit pe porțile uzinei anul acesta, SUV-ul german a parcurs deja 89.696 kilometri.

În versiune 300 d 4MATIC, acest GLE provine din Germania. Are motor diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 245 de cai putere, transmisie automată și tracțiune integrală.

Scaunele sport, controlul vocal, sistem multimedia MBUX, instrumentar de bord digital și o serie lungă de sisteme de asistență se regăsesc pe lista de dotări. 64.498 de euro costă mașina.

Un BMW Seria 7 îi calcă pe urmă în topul mașinilor din 2020 cu cei mai mulți kilometri

Îi calcă pe urme un BMW Seria 7, care a călătorit 58.790 de euro. Este un 730d xDrive cu motor diesel de 3.0 litri cu 265 de cai putere, transmisie automată și tracțiune integrală.

Modelul este echipat și cu un pachet exterior M, are încălzire auxiliară și are un interior îmbrăca în piele. Viitorul posesor de limuzină bavareză va primi un acoperiș panoramic și un head-up display. Prețul de 72.700 de euro este negociabil.

Intră în top și un Audi S6 și, deloc surprinzător, are tot motor diesel. Este vorba despre un diesel de 3.0 litri, care dezvoltă 349 de cai putere. Transmisia automată tiptronic și sistemul de tracțiune integrală quattro livrează resursele către ambele punți.

Sportiva de la Ingolstadt are un pachet sport, scaune sport încălzite și un sistem de sonorizare Bang & Olufsen, suspensie pneumatică. Mașina costă 74.851 euro.

Un BMW Seria 3 vine pe locul 4 în cursa mașinilor produse în 2020, care au cei mai mulți kilometri la bord. I-a ținut companie în lungile călătorii, care au însumat 42.000 de kilometri, motorul diesel de 2.0 litri cu 190 de cai putere. Sedanul are transmisie automată și tracțiune spate.

Modelul adus din Germania mai are doi ani de garanție și costă 34.490 de euro. În preț intră un Pachet M, Digital Cockpit, scaunele încălzite, sistemul iDrive, suspensia adaptivă și Active Steering.

Un Volkswagen Passat intră în topul mașinilor de pe autovit.ro cu cei mai mulți kilomeri în 2020

Ține pasul cu modelele premium un Volkswagen Passat, care a călătorit anul acesta 33.800 de kilometri. Motorul diesel de 2.0 litri îi asigură 150 de cai putere. Este cuplat la o transmisie automată DSG, are tracțiune față și costă 29.900 de euro.

Vânzătorul, un dealer din Arad, oferă în acest preț mașina cu scaune îmbrăcate în piele, iar cele din față sunt încălzite, jante din aliaj și navigație.

 
Comentarii
Inchide