TOP 5 SUV-uri ieftine. Cele mai bune variante la mai puțin de 5.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 iun. 2023 Știri auto

SUV-urile sunt cel mai disputat și mai căutat segment din piața auto. Tot mai mulți clienți aleg astfel de modele, iar producătorii răspund în consecință.

Majoritatea producătorilor consacrați a încercat să aibă cel puțin un SUV în gamă. Vedem din ce în ce mai multe astfel de modele care apar pe piață pentru a satisface nevoile clienților pentru o poziție de condus mai înaltă, gardă la sol mai mare și spațiu interior mai generos.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de model, dar nu aveți bugetul necesar pentru a achiziționa un exemplar nou, am alcătuit o listă cu 5 dintre cele mai accesibile SUV-uri second-hand de pe Mobile.de.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson a fost și este una dintre cele mai populare variante când vine vorba de SUV-uri. În 2022, modelul coreean a fost cel mai vândut SUV compact în Europa. Dacă nu aveți bugetul pentru un astfel de model nou, vă puteți uita către unul la mâna a doua.

Am găsit un Hyundai Tucson 2.0 GLS din 2007, cu 143.000 de kilometri la bord, o mașină care se prezintă bine. Exteriorul nu are urme extreme de uzură, dar putem vedea că bara față a fost crăpată în partea de jos. Interiorul este destul de simplu, așa cum ne putem aștepta de la o mașină coreeană din această perioadă.

Sub capotă regăsim motorul de 2.0 litri, pe benzină, natural aspirat, ce produce 141 CP și care ar trebui să se dovedească mai fiabil în timp grație simplității construcției sale. Prețul cerut pentru acest Tucson este de 4.999 de euro.

Kia Sportage

În cazul în care nu găsiți un Tucson care să vă satisfacă cerințele, puteți încerca fratele de platformă, anume Kia Sportage. În esență, sunt aceeași mașină, dar cu diferențe estetice, bineînțeles.

Am ales un exemplar fabricat în 2007, cu doar 85.515 kilometri parcurși, care pare a fi în stare foarte bună. Exteriorul este îngrijit, iar interiorul este și el bine păstrat.

Precum Tucson-ul despre care am vorbit, acest Sportage are același motor de 2.0 litri și 141 CP sub capotă, plus tracțiune integrală care să completeze pachetul. Prețul cerut este tot de 4.999 de euro.

Toyota RAV4

Un model faimos pentru fiabilitate, Toyota RAV4 a fost cea mai vândută mașină la nivel global în 2022. SUV-ul japonez este foarte populare printre cei ce caută un SUV nou, dar și pe piața mașinilor rulate.

Exemplarul pe care l-am găsit este produs în 2005 și are 265.000 de kilometri la bord. În ciuda numărului mare de kilometri, mașina arată foarte bine: vopseaua nu este mătuită, jantele din aliaj sunt în stare bună, iar interiorul este curat.

Mașina este echipată cu un motor pe benzină de 2.0 litri, cu o putere de 150 CP. De asemenea, dispune și de tracțiune integrală. Prețul cerut pe această Toyota RAV4 este de 4.999 de euro.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail ar putea fi o variantă foarte bună pentru cei ce caută un SUV care este și destul de capabil în teren. Am găsit un exemplar fabricat în 2008, care a parcurs 210.000 de kilometri.

Sub capotă regăsim un motor de 2.0 litri, conectat la o transmisie manuală cu 6 trepte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală. Prețul cerut este de 4.993 de euro.

Suzuki SX4

Ultimul, dar nu cel din urmă model de pe această listă, este Suzuki SX4. Este cea mai mică mașină de pe această listă dar, în ciuda dimensiunilor compacte, oferă destul de mult spațiu la interior. De asemenea, dispune de climă pe două zone, geamuri electrice sau computer de bord.

Mașina este echipată cu cel mai puternic motor disponibil pe acest facelift al lui SX4, anume propulsorul de 2.0 litri, pe motorină, care produce 135 CP. Mai multe, este un exemplar care beneficiază și de tracțiune integrală. Prețul cerut pentru acest Suzuki SX4 din 2010, cu 199.999 de kilometri, este de 4.999 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide