Top 5 SUV-uri, sub 5000 de euro, pe care le poți cumpăra de pe Autovit

Autor: Ionuț Vîlciu 06 sept. 2022 Știri auto

Cererea pentru SUV-uri pare că devine din ce în ce mai mare. Piața a răspuns foarte bine la acest tip de caroserie, iar producătorii și-au mărit oferta pentru a satisface cât mai multe dintre nevoile cumpărătorilor.

Odată cu creșterea cererii, au crescut și prețurile. Chiar dacă sunt multe modele noi la vânzare, nu toată lumea are bugetul necesar pentru a achiziționa o astfel de mașină. Astăzi aducem în atenția dumneavoastră cinci SUV-uri accesibile, cu prețuri de până în 5000 de euro.

Dacia Duster – 4950 de euro

Începem lista noastră cu SUV-ul nostru autohton, anume Dacia Duster. Așa cum spuneam, mașinile care fac parte din această listă au fost găsite pe site-ul Autovit. Exemplarul de Duster găsit de noi este un model din prima generație. Sub capotă se află un motor de 1,6 litri, care dezvoltă 105 cai. Nu este un model cu tracțiune integrală, dar are montată o instalație GPL. Mașina are la bord 280,000 de kilometri și este din anul 2010.

Hyundai Santa Fe – 4,600 de euro

Următorul candidat de pe lista noastră vine din Coreea de Sud. Mai exact, este vorba despre un Hyundai Santa Fe din anul 2008. Sub capotă are un motor diesel de 2,2 litri și 150 de cai putere. Mașina are sistem de tracțiune integrală și o cutie manuală în 5 trepte. Interiorul din piele încă se prezintă într-o stare bună. Mașina are la bord 265,000 de kilometri.

Toyota RAV4 – 4,999 de euro

Rămânem în zona Asiei și continuăm lista cu un SUV nipon. Toyota RAV4 este unul dintre cele mai populare SUV-uri ale momentului. Exemplarul găsit de noi este din anul 2007 și  are la bord 247,500 de kilometri. Sub capotă avem, la fel ca la Santa Fe, un motor diesel de 2,2 litri. Acesta are ceva mai puțini cai, doar 136.

Interiorul din textil e în stare bună, iar printre dotări se numără pilotul automat, geamurile și oglinzile electrice.

Subaru Forester – 4,999 de euro

Mergem mai departe tot cu o japoneză, de această dată fiind un model Subaru. Este vorba despre un Forester din anul 2011. Nu este un model atât de întânit la noi în țară, dar poate fi o variantă demnă de luat în calcul. Așa cum ne-am obișnuit să vedem la modelele acestui brand, sub capotă regăsim un motor boxer. Acesta are 2,0 litri și este pe motorină. Nu a fost tocmai cel mai fiabil motor, așă că necesită ceva mai multă atenție pentru ca totul să fie în ordine. Exemplarul de față a parcurs 232,705 kilometri.

BMW X3 – 4,600 de euro

Ultimul membru al acestei liste este un BMW X3 din prima generație. X3-ul a fost cel de-al doilea SUV lansat de BMW și i-a urmat lui X5. Este un model destul de des întâlnit la noi în țară, ceea ce face ca întreținerea să fie mai facilă. Exemplarul găsit de noi este din anul 2006 și are la bord 262,000 de kilometri. Sub capotă este un motor diesel de 2,0 litri și 150 de cai. Acesta este cuplat la o cutie manuală și are inclusiv sistem de tracțiune integrală xDrive.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide