Top 6 SUV-uri de pe Autovit care costă sub 4000 de euro. Cele mai ieftine mașini de familie de pe piață

Autor: Ionuț Vîlciu 26 sept. 2022 Știri auto

Dacă doriți să vă cumpărați un SUV, dar aveți un buget limitat, atunci piața second-hand este o opțiune către care vă puteți orienta.

Segmentul SUV-urilor este în plină expansiune, iar acest lucru este dictat de cererea de care producătorii se lovesc. Foarte mulți dintre oamenii care își doresc o nouă mașină se orientează către achiziționarea unui model SUV.

SUV-urile sunt foarte populare, iar prețurile cu care acestea se vând sunt pe măsura cererii. Noi am pregătit astăzi un top cu șase astfel de modele. Sunt alternative second-hand, care nu costă mai mult de 4000 de euro și care pot fi găsite pe Autovit.

Mitsubishi Outlander

Primul SUV de pe lista noastră este Mitsubishi Outlander. Prima generație a lui Outlander s-a fabricat între anii 2001 și 2006. Exemplarul pe care noi l-am găsit are sub capotă un motor pe benzină de 2,0 litri și dezvoltă 136 de cai putere. Acesta este legat la o cutie manuală în cinci trepte. Mașina are și tracțiune integrală. Mașina are la bord 190.000 de kilometri și costă 3850 de euro.

suv

Hyundai Tucson

Tucson a fost unul dintre primele SUV-uri Hyundai. Este un model practic, cu spațiu interior destul de mare, și care s-a vândut destul de bine. Chiar dacă nu este cel mai aspectuos vehicul de pe această listă, este una dintre mașinile numai bune pentru cine chiar are nevoie de un SUV. Cel găsit de noi este din anul 2008 și are un motor pe benzină de 2,0 litri și 141 de cai putere. De asemenea, are și tracțiune integrală. Anunțul spune că mașina are 187.000 de kilometri, iar prețul cerut este de 2950 de euro.

suv

Toyota RAV4

Toyota a adus pe piață modelul RAV4 în anul 1994. Este un vehicul al cărui nume se traduce prin Recreational Active Vehicle. Exemplarul pe care noi l-am selectat este din anul 2000 și are la bord 173.000 de kilometri. Este un model în trei uși, așa cum este și Suzuki Jimny, spre exemplu. Sub capotă se află un motor de 2,0 litri care produce 150 de cai. Cutia de viteze este una manuală în cinci trepte, iar puterea este transmisă către toate cele patru roți. Prețul cerut pentru Această Toyota RAV4 este de 3200 de euro.

suv

Suzuki Jimny

Dacă tot am pomenit de el ceva mai devreme, e timpul să îl aducem și pe el în atenția dumneavoastră. Jimny este acel tip de mașină care pare miniaturizată. Este unul dintre cele mai mici automobile de teren care există și continuă să se producă și în ziua de astăzi într-o nouă generație. Exemplarul de față este din anul 2000 și are la bord doar 107.000 de kilometri. Sub capotă are un motor micuț de 1,3 litri, care dezvoltă 82 de cai putere. Cu toate acestea, mașina este ușoară. Bineînțeles, are un sistem 4×4 selectabil. Prețul cerut pentru această mașină este de 3699 de euro.

suv

Nissan X-Trail

Se poate spune că este o alternativă pentru Dacia Duster. Nissan X-Trail este spațios, capabil în teren și are o mecanică destul de simplă. Ceea ce am găsit noi este un exemplar fabricat în anul 2002, cu 291.000 de kilometri la bord. Sub capotă se află un motor de 2,0 litri, natural aspirat, care produce 140 de cai putere. Bineînțeles, avem un sistem de tracțiune integrală. De asemenea, mașina are și instalație GPL.

suv

Suzuki Grand Vitara

Încheiem lista cu un alt model de la Suzuki, de această dată unul ceva mai mare. Este vorba de Grand Vitara. Acesta este un SUV compact, dar cu proporții care asigură un spațiu interior suficient pentru transportul pasagerilor, dar și al bagajelor. Exemplarul găsit de noi este din anul 2006 și are 201.142 de kilometri. Sub capotă se află un motor de 1,9 litri diesel, care produce 129 de cai putere. Mașina are și un sistem de 4×4 selectabil de la un comutator aflat pe bord. Prețul cerut pe această mașină este de 4000 de euro.

suv

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide