TOP 9 SUV-uri second-hand care nu costă mai mult de 9000 de euro. Modele bine echipate, pentru buzunarul fiecăruia

Autor: Ionuț Vîlciu 12 dec. 2022 Știri auto

Trăim într-o eră în care nu foarte multă lume mai vrea să aibă un sedan sau un break. Foarte mulți cumpărători se îndreaptă către un SUV, deoarece vor garda la sol crescută, spațiul mai mare și practicabilitatea pe care aceste modele le oferă.

Prețurile mașinilor noi sunt destul de mari, dar există alternative second-hand care pot satisface dorințele celor dornici să aibă un astfel de SUV. Am adunat nouă exemplare care nu au prețuri mai mari de 9.000 de euro și care pot fi găsit pe Mobile.de.

Dacia Duster

Deschidem lista noastră cu unul dintre cele mai îndrăgite SUV-uri accesibile, anume Dacia Duster. Am ales un exemplar din prima generație, facelift, cu un motor de 1,2 litri pe benzină, în echipare Laureate.

Mașina este din anul 2017, are 172.800 de kilometri la bord și este în stare bună. Exteriorul este finisat cu alb și are jante din aliaj vopsite cu negru lucios. La interior întâlnim tapițerie din material textil bine întreținută, un volan îmbrăcat în piele și navigație. Prețul cerut pentru acest Duster este de 8.700 de euro.

suv

Volkswagen Tiguan

Un alt bestseller este Volkswagen Tiguan, un SUV compact care împarte platforma cu multe alte produse ale Grupului Volkswagen. Acest lucru favorizează accesul al o gamă largă de piese și o mentenanță ușoară. Cel pe care l-am ales este din anul 2009 și are un motor de 1,4 litri pe benzină, care produce 150 de cai. Cutia de viteze este una manuală, iar mașina are și tracțiune integrală. Acest Tiguan are la bord doar 104.000 de kilometri, iar prețul cerut este 8.999 de euro.

Ford Kuga

Cea de a doua generație de Ford Kuga este o altă variantă care merită luată în considerare. Kuga oferă spațiu suficient și dotări de confort, mai ales pe echipările superioare, așa cum este și cel ales de noi. Este un exemplar din anul 2014 și are la bord 138.000 de kilometri. Sub capotă are un motor de 1,6 litri pe benzină, iar cutia de viteze este una automată. Printre dotări putem enumera sistemul de acces keyless, hayonul cu acționare electrică sau clima automată pe două zone. Prețul cu care se vinde acest Ford Kuga este 8.999 de euro.

Mazda CX-5

Ne mutăm atenția acum și către un model japonez, anume Mazda CX-5, un model îndrăgit în toată lumea. Mașina aleasă de noi este fabricată în anul 2015 și are la bord 210.090 de kilometri. Motorul este unul pe motorină, cu o capacitate de 2,2 litri și care dezvoltă 150 de cai putere. Cutia de viteze este una manuală, iar mașina de față nu are tracțiune integrală. În schimb, are faruri cu xenon și sistem de navigație. Prețul care se vinde această Mazda CX-5 este de 7.990 de euro.

 

Mercedes-Benz GLK

Unul dintre cele mai interesante SUV-uri produse de Mercedes-Benz a fost, cu siguranță, modelul GLK. Formele sale pătrățoase aminteau de legendara Clasă G, dar GLK este o mașină mult mai mică. Fiind un Mercedes-Benz, prețurile de achiziție nu erau mici, dar acum poate fi găsit la prețuri rezonabile pe piața de automobile second-hand. Exemplarul ales de noi este fabricat în anul 2011 și are la bord 241.982 de kilometri. Motorul este unul de 2,2 litri, pe motorină, care dezvoltă 143 de cai putere și este legat la o cutie automată. Chiar dacă nu este un exemplar foarte bine accesorizat, acest GLK pare a fi în stare bună, în ciuda faptului că au trecut mai bine de 10 ani peste el. Caroseria este dreaptă, iar interiorul este curat. Prețul cerut este de 7.500 de euro.

Audi Q5

Următoarea mașină vine tot din Germania, dar de la Audi. Q5 este SUV-ul mijlociu din gama Audi și vine cu o arhitectură premium, ceea ce înseamnă care are motoare montate longitudinal. Mașina pe care am ales-o dispune de un motor de 2,o litri pe benzină, care produce 211 cai putere. Are cutie automată și transmisie integrală. Este un exemplar din anul 2009 și are la bord 163.000 de kilometri, dar încă se păstrează bine. Exteriorul arată bine, iar interiorul finisat cu piele și alcantara se află în stare bună. Prețul cu care se vinde această mașină este de 9.000 de euro.

BMW X3

Completăm triada germană cu BMW X3, cu un exemplar într-o configurație neobișnuită. Suntem obișnuiți să le vedem cu motoare diesel de doi litri, dar acesta are sub capotă un motor cu șase cilindri în linie de 3,0 litri, Puterea totală este de 306 cai putere și ajunge la toate cele patru roți printr-o transmisie automată.

Interiorul este finisat cu piele crem, ornamente din lemn și un volan sport M. Acest X3 se vinde pe Mobile.de cu suma de 8.890 de euro.

Hyundai ix55

SUV-urile coreene sunt la mare căutare, iar dacă nu aveți bani de unul nou vă puteți orienta către un Hyundai ix55 la mână a doua. Este o mașină mare, spațioasă, bine dotată, ideală pentru familiile mari. Am inclus pe această listă un exemplar din anul 2011. Acesta vine echipat cu un motor de 3,o litri pe motorină și cu o transmisie automată, deci poate fi o mașină bună pentru drumurile lungi. Este un SUV practic, care oferă șapte locuri, dar și climatizare pe trei zone. Prețul cerut pe acest ix55 este de 7.200 de euro.

Kia Sorento

Rămânem în aria mașinilor coreene și vorbim despre Kia Sorento, un SUV mare, asemenea lui Hyundai ix55. Acest Kia Sorento este din 2014, are la bord 144.696 de kilometri. Motorul este unul de 2,4 litri pe motorină cu o putere de 192 de cai. Transmisia este una manuală, lucra care poate ajuta la economia de combustibil.

Portbagajul este spațios, la fel și restul interiorului, care este realizat din material textil și este bine întreținut. Exteriorul se află în stare bună, existând o îndoitură mică pe hayon. Prețul cu care este listată la vânzare mașina este de 7.999 de euro.

suv

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide