Top Gear. Andrew „Freddie” Flintoff a suferit un accident. A fost preluat de un elicopter și dus la spital pentru îngrijiri

Autor: Andreea Ditcov 15 dec. 2022 Știri auto
Top Gear. Andrew „Freddie” Flintoff a suferit un accident. A fost preluat de un elicopter și dus la spital pentru îngrijiri

Gazda emisiunii Top Gear, Andrew „Freddie” Flintoff, a fost rănit într-un accident în timp ce filma pentru emisiunea difuzată de BBC One. Acesta a primit o serie de îngrijiri medicale la fața locului, însă a fost mai apoi preluat cu un elicopter și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Rănile suferite nu îi pun viața în pericol, a afirmat un purtător de cuvânt al BBC. Mai multe detalii vor fi publicate „la momentul potrivit”, a mai precizat acesta.

Incidentul în care prezentatorul a fost rănit a avut loc marți pe pista de testare a Top Gear de la aerodromul Dunsfold Park din Surreyon. Flintoff nu ar fi avut viteză mare la momentul producerii accidentului.

Accidentul este anchetat de oficiali ai statului britanic

„Freddie a fost rănit într-un accident, pe pista de testare Top Gear în această dimineață. medicii echipajului prezentându-se imediat la fața locului. A fost dus la spital pentru tratament suplimentar și vom confirma mai multe detalii în timp util”, a spus purtătorul de cuvânt marți.

Mai multe detalii au fost făcute publice miercuri, când un reprezentant al BBC a afirmat că „preocuparea noastră principală este și a fost bunăstarea lui Freddie, precum și a echipei Top Gear. Toate procedurile de siguranță au fost respectate la fața locului, iar incidentul este acum investigat pe deplin, în conformitate cu politica și practica standard”.

BBC trebuie să raporteze astfel de incidente Executivului pentru Sănătate și Siguranță (HSE), un organism public sponsorizat de Departamentul pentru Muncă și Pensii.

Un purtător de cuvânt al HSE a spus că „desfășoară anchete”.

Nu este primul accident suferit de Flintoff la Top Gear

Nu este primul accident suferit de Flintoff de când a început să prezinte emisiunea. Fostul jucător de cricket al Marii Britanii, tatăl a patru copii, s-a lovit de un stand aflat în piață din Mansfield, Nottinghamshire, în februarie 2019.

În luna septembrie a aceluiași an, acesta a suferit un accident în timpul unei curse filmate pe aerodromul Elvington din Yorkshire, dar a scăpat nevătămat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook - Andrew „Freddie” Flintoff MBE


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide