Toyota C-HR este un SUV hibrid economic, cu un preț accesibil la mâna a doua. Cât cere o bancă din România pe un exemplar din 2019

Autor: Ionuț Vîlciu 27 mart. 2023 Știri auto

Toyota C-HR este unul dintre cele mai populare SUV-uri de la Toyota, iar trenul de rulare hibrid și aspectul interesant pot face din SUV-ul nipon o alternativă la o mașină nouă.

Când vine vorba de mașini populare pe piața auto din 2023, este indiscutabil că SUV-urile domină detașat piața automobilelor noi. Clienții caută din ce în ce mai mult astfel de mașini cu gardă la sol mai mare, care să ofere o poziție de condus mai înaltă.

Toyota este unul dintre producătorii cu cele mai multe SUV-uri în ofertă: de la micul Aygo X, la Land Cruiser, există câte o variantă pentru fiecare. Toyota CH-R este unul dintre acele SUV-uri care oferă un design neconvențional, iar la momentul apariției era cu siguranță un vehicul cu o altfel de abordare a designului.

Cât costă o Toyota CH-R la mâna a doua?

Exemplarul pe care l-am ales este vândut de BT Leasing, fiind una dintre mașinile recuperate pe care banca le are la vânzare. Este un exemplar din 2019 cu 192.585 de kilometri la bord. Mașina este echipată cu un propulsor hibrid care dezvoltă o putere combinată de 122 CP dintr-un motor pe benzină de 1,8 litri și un motor electric. Este un propulsor eficient, care poate atinge cifre de consum foarte bune, fiind o alegere inspirată pentru mersul în oraș.

Mașina are mici defecte estetice, dar care nu sunt ceva ieșit din comun, mai ales că vorbim de o mașină cu peste 192.000 de kilometri parcurși. Caroseria nu are îndoituri, iar interiorul nu are elemente lipsă sau rupturi ale tapițeriei.

Printre dotările pe care această mașină le are se numără: clima automată pe două zone, Bluetooth, patru geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, faruri reglabile electric, pilot automat, volan reglabil cu comenzi, senzori ploaie, senzori lumină, cotieră, cameră de marșarier, Lane Assist, Keyless Go.

Prețul cerut pentru acest exemplar de Toyota CH-R este de 20.111 de euro cu TVA. Merită banii sau v-ați îndrepta atenția către o mașină nouă?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide