Toyota confirmă lansarea noii generații Prius

Autor: Adrian Somai 12 nov. 2022 Știri auto

După o serie întreagă de zvonuri referitoare la lansarea unei noi generații Toyota Prius, constructorul nipon face anunțul cel mare și confirmă data lansării. Vom face cunosinta cu noile modele Prius săptămâna viitoare, în data de 16 noiembrie. Până atunci însă, avem un nou teaser publicat de reprezentanții producătorului japonez.

Toyota Prius este unul dintre cele mai apreciate modele din segmentul hibrid, laudandu-se cu o fiabilitate de invidiat și cu niște costuri de întreținere extrem de mici. Astfel, nu avem de ce să ne mirăm atunci când observăm cât de mare este interesul creat în jurul lansării unei noi generații de modele.

În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare au început să circule mai multe imagini teaser misterioase, care înfățișau un nou model din gama Toyota. Se știa faptul că este vorba despre un model hibrid, drept pentru care au existat numeroase voci care indicau faptul că avem în față chiar noua generație Prius. Au existat însă și voci care transmiteau că ar fi prea devreme pentru o nouă generație Prius.

Din fericire însă, Toyota a confirmat faptul că noua generație de modele Prius este deja aici, urmând să fie prezentată oficial la mijlocul săptămânii viitoare, în data de 16 noiembrie.

Cu ce noutăți vine noua generație Prius

Sigur, foarte multe detalii despre această nouă generație nu avem până la această oră, însă oficialii niponi au publicat o nouă imagine teaser care ne dă acces la câteva informații. Spre exemplu, putem observa niște faruri LED cu un design mult mai agresiv decât cel pe care îl știam până acum. De asemenea, mai putem remarca o serie de elemente ce au fost preluate de la modelele cu zero emisii din familia bZ.

Este de așteptat că producătorul japonez să ne fi pregătit și câteva îmbunătățiri la nivelul sistemului hibrid. Oficialii companiei se referă la această nouă generație ca fiind un “Hybrid Reborn”, așa că nu sunt excluse surprizele nici la nivel tehnic.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide