Toyota deschide un nou showroom în București

Autor: Ionuț Vîlciu 31 mai 2023 Știri auto

Toyota are un nou showroom în București. Noua locație, Toyota București City, poate fi găsită în cadrul AFI Tech Park.

Asko Group a deschis oficial a showroom-ul Toyota București City, fratele Toyota București Vest. Noua locație se axează pe militarea către mobilitatea economică și grija față de mediul înconjurător.

În cadrul evenimentului de deschidere, Dan Vardie, președintele Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), a susținut demersul noilor orizonturi urmărite de Asko Group: „Automobilul poluează și atunci deplasarea într-un automobil sustenabil rezolvă o chestiune care nu pare la prima vedere importantă – anume reducerea emisiilor. Ce face Asko Group este de aplaudat! Sunt surprins plăcut câtă preocupare are față de sustenabilitate!”.

Un nou showroom Toyota în București

Deschiderea showroom-ului Toyota București City a reunit reprezentanți activi ai ONG-urilor de mediu și pasionați de automobile.

Teodora Iacob, Președintele Asociației Nature Talks: „Noi dezvoltăm programe de educație de mediu pentru elevi din toată țara. Avem machete, experimente și jocuri inteligente care trebuie să ajungă din oraș în oraș. Mergem mii de kilometri și este important ca în misiunea noastră de a face educație de mediu, să poluăm cât mai puțin. Soluțiile de mobilitate sustenabilă merg mână în mână cu subiectele pe care le abordăm în timpul atelierelor noastre. Ne bucurăm că în cadrul evenimentului am cunoscut oameni interesați de sustenabilitate, care cred cu adevărat că schimbarea începe cu fiecare dintre noi”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide