Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa

Autor: Marius Vișan 24 apr. 2021 Știri auto
Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500, se circulă în coloană.

De asemenea și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Minivacanța a început! Românii pleacă la mare

Reamintim că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

”Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza” se arată în comunicatul de presă al Poliției Române.

Și drumul spre munte este aglomerat

Poliţia Română informează că, la acestă oră (11:30), pe DN1 Bucureşti – Braşov, traficul rutier s-a intensificat către zona montană.

Astfel, se circulă în coloană de la kilometrul 102(localitatea Nistorești) până la kilometrul 104, pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi între kilometrii 129 – 131, între localităţile Poiana Ţapului şi Buşteni. Trafic intens şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, între kilometrii 55 (localitatea Brazi) şi 54 (localitatea Strejnicu)

În localitatea Românești pe DN1, la km 51+200, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul de urcare. Traficul este restricționat, aproximativ 30 de minute.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IGPR


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide