Încă o tragedie pe E85. Trei tineri au murit pe „Drumul morții” după ce au intrat cu mașina într-un TIR

Autor: Promotor 06 aug. 2021 Știri auto

Încă o tragedie a avut loc pe E85. Trei tineri au murit azi-noapte pe „Drumul morții” după ce mașina lor a intrat frontal într-un TIR.

GALERIE FOTO

La volan se afla un tânăr în vârstă de 19 ani. El și prietenii săi, de 22, respectiv 25 de ani, erau din Vrancea. Toți trei au murit pe loc după impactul violent cu autotrenul.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1:20 pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focșani. Conform procedurii, conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etiloest. Acesta nu consumase alcool. Bărbatul nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

Unul dintre cei trei tineri care au murit în accident pe E85, după ce au intrat într-un TIR, era polițist

Unul dintre cei trei tineri care au murit în accidentul de pe E85, după ce mașina în care se aflau a lovit frontal un TIR, era polițist la Brigada Rutieră.

Agentul principal Cătălin Enache, în vârstă de 25 de ani, era însă, pus la dispoziție. În urmă cu doi ani, fusese prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Bilanțul tragic pe E85

Joi, 5 iulie, la ieșirea din comuna Grănicești spre Siret, un bărbat în vârstă de 27 de ani, aflat pe motocicletă, a intrat în coliziune violentă cu partea lateral dreapta a unui microbuz, încadrat pentru virajul la stânga. Microbuzul ar fi trebuit să-i acorde prioritate. Motociclistul a fost proiectat pe carosabil și a murit pe loc.

În urmă cu două săptămâni, un accident extrem de grav a avut loc pe E85. Șapte oameni, dintre care doi copii, au murit după ce două mașini s-au ciocnit frontal la ieșirea in localitatea Răcăciuni. Alți patru adulți și un adolescent au fost răniți.

La începutul lunii iulie, alte două persoane și-au pierdut viața pe “Drumul morții”. Un șofer, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure corespunzător și a intrat în plin într-o autoutilitară care depășea pe linie continuă.

Bilanțul tragic ajunge astfel la 13 decese în mai puțin de o lună pe E85.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide