Trei persoane, salvate de jandarmii montani după ce mașina lor a derapat

Autor: Promotor 12 ian. 2020 Știri auto

Trei persoane care mergeau spre Șugag, între care doi soţi din Sibiu, au fost salvate de jandarmii montani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina pe care o conducea o femeie a ieşit în decor. Jandarmii montani i-au dus pe turişti la o pensiune.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit Jandarmeriei Alba, o persoană a mers la punctul de lucru al jandarmilor Postului de Jandarmi Montan Şugag şi a sesizat că o femeie a ieşit cu maşina din decor, intrând în şanţ, la şapte kilometri de domeniul schiabil spre Luncile Prigoanei.

Femeia este din judeţul Sibiu, iar împreună cu soţul şi încă o persoană, se mergeau spre o pensiune din zona Luncile Prigoanei.

„Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat, dar maşina nu a putut fi scoasă din şant, astfel că persoanele au fost transportate la pensiunea unde acestea urmau să fie cazate. Cei doi soţi au fost transportaţi de către un alt turist, iar cea de-a treia persoană de către jandarmi”, au transmis jandarmii.

Cu ajutorul unui utilaj, maşina celor trei sibieni a fost repusă pe drum, sâmbătă, iar jandarmii s-au reîntors la locul accidentului pentru a-i informa pe turiştii care urcau să rămână pe loc până la terminarea intervenţiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide