Cine erau cei trei tineri care au murit într-un Maserati? Prietenii le-au spus să nu plece

Autor: David Andrei 17 mai 2021 Știri auto

Trei tineri au murit într-un accident în Pasul Tihuța, pe DN17, după ce mașina în care se aflau, un Maserati, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. Cine erau tinerii din mașină?

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în localitatea Poiana Stampei, în județul Suceava, pe D17. La volan se afla Ionuț Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, tatăl unui copil de 2 ani. Tânărul din Cluj-Napoca venise la o petrecere. El și-a invitat prietenii la o plimbare, pentru a le arăta ce poate mașina pe care abia o cumpărase. În mașină alături de el a urcat un tânăr din Cluj-Napoca, stabilit în Bistrița, Alexandru Peternel, în vârstă de 24 de ani. I-a însoțit amicul lor, Bogdan Bodea, de 21 de ani, din municipiul Bistrița Năsăud.

Prietenii prezenți la petrecere i-au sfătuit pe cei trei tineri să nu plece, invocând riscurile condusului pe timp de noapte. Aceștia au ignorat sfaturile și au pornit la drum dinspre Vatra Dornei spre Bistrița. La cinci minute de la plecarea celor trei, un prieten îngrijorat a pornit după ei. I-a ajuns din urmă prea târziu. Mașina lor era deja făcută zob.

Pe DN17, în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, șoferul pierduse controlul direcției. Mașina lovise un cap de pod, un stâlp de electricitate, se răsturnase și ajunsese într-o curte.

Echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru cei trei tineri din Maserati

Potrivit stiridecluj.ro, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la fața locului, toți cei trei aflați în Maserati au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare.

Au intervenit la fața locului pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la ISU Suceava. Au ajuns la scena accidentului un echipaj SAJ și alte două echipaje SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide