Tuning german pentru Dacia Jogger. Cum arată cea mai agresivă versiune a modelului românesc? – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 ian. 2024 Știri auto

O companie germană a creat un pachet de tuning pentru Dacia Jogger. Break-ul familist arată mai bine ca oricând grație jantelor mai mari și suspensiei coborâte.

Dacia Jogger este recunoscută pentru practicalitatea de care dă dovadă, având un portbagaj foarte spațios și posibilitatea de a fi echipată cu până la 7 locuri. De asemenea, este unul dintre cele mai accesibile modele din segmentul său, ceea ce îl face foarte atractiv printre clienții ce caută o mașină versatilă.

Cu toate acestea, sunt oameni care își doresc mai mult de la mașina lor, iar tunerul Carpoint oferă un pachet estetic pentru Dacia Jogger, așa cum face și pentru SUV-ul Duster.

Astfel, Carpoint a creat Dacia Jogger Black Edition. Pachetul estetic propus de dealerul german specializat în marca Dacia conțină elemente negre, jante mai mari și un colant special pentru caroseria mașinii.

Cât costă o Dacia Jogger Black Edition?

Dintre modificările aduse de Carpoint, cea care se remarcă cel mai tare este colantul negru mat, aplicat pe toată caroseria mașinii. În combinație cu ornamentele din plastic negru ale caroseriei, acesta conferă mașinii un aspect mai agresiv. Noul look este completat de un set de jante de 18 inch, finisate cu negru, bineînțeles, dar și de o grilă vopsită cu negru lucios. Pe plafon observăm și un portbagaj suplimentar, iar exteriorul este finisat cu câteva embleme Carpoint pe uși și pe portbagaj.

De asemenea, suspensia a fost ușor coborâtă, pentru a conferi mașinii o prezență mai dinamică. Cu toate acestea, asemenea modelelor Duster modificate de Carpoint, nu există schimbări în departamentul motor. Astfel că motorizarea de 1.0 litri, în trei pistoane, a rămas neschimbată. Aceasta produce 100 CP și poate funcționa și cu GPL, fiind conectată la o transmisie manuală cu 6 rapoarte.

Potrivit site-ului celor de la Carpoint, acest exemplar este listat la vânzare pentru prețul de 26.590 de euro. Există și o versiune mai ieftină, ce costă 25.990 de euro, dar nu are portbagajul adițional pe plafon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide