Tuning pentru Dacia Spring: modelul electric poate fi personalizat cu elemente pentru caroserie

Autor: Bogdan Bârliga acum o lună Știri auto

Primul model electric cu sigla Dacia a intrat în atenția companiilor de tuning și au început să apară oferte interesante de personalizare.

Deocamdată atenția e concentrată pe design și cine spera că va putea să obțină performanțe dinamice mai bune mai are de așteptat.

Oferte de tuning pentru Dacia Spring

Cei mai mulți cumpărători ai primului model electric cu sigla Dacia erau nemulțumiți în primul rând de modul în care autoturismul electrificat reușește să parcurgă repriza de la 0 la 100 km/h.

Versiunea echipată cu unitatea electrică de 45 CP are nevoie de 19,1 secunde să atingă 100 km/h cu plecare de pe loc și nu toată lumea a fost mulțumită de acest aspect.

Și cei de la Dacia au înțeles problema astfel că noua variantă Dacia Spring echipată cu un motor de 65 CP este ceva mai sprinten fiind cotat cu 13,7 secunde pentru repriza dinamică specificată mai sus.

Pe de altă parte Spring nu a fost conceput pentru performanțe dinamice ridicate astfel că până la acest moment și companiile de tuning se ocupă mai mult de aspectul exterior.

Cei de la Elia au lansat primele oferte dedicate modelului electric Dacia Spring și în acest caz vorbim de o companie specializată în produsele grupului Renault.

Cine își dorește o mașină personalizată are la dispoziție în oferta Elia mai multe componente prin care Dacia Spring primește un aspect mai agresiv.

Prețuri de la 219 euro

Un spolier față vopsit cu o culoare negru mat apare în oferta celor de la Elia Tuning cu un preț de 219 euro și poate fi vopsit ulterior într-o culoare aleasă de client.

Aspectul exterior poate fi îmbunătățit și cu un kit pentru inserțiile laterale ce imită fibra de carbon, iar prețul este de 255 euro.

Și pentru bara din spate este propusă o nouă abordate în culoarea negru mat (219 euro) sau negru lucios cu preț de 255 de euro.

Pentru cine își dorește ceva mai mult am găsit și o ofertă în România pentru un set de arcuri produse de H&R pentru Dacia Spring.

Conform specificațiilor tehnice setul poate fi folosit pentru modele Dacia Spring cu motorul de 45 CP și  pot reduce garda la sol AF 35 mm și AS 40 mm, iar prețul este de 1.190 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Elia Tuning, Racing Nick


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide