Tupeu de șofer de Dacia Logan. Filmarea a stârnit un val de indignare

Autor: David Andrei 03 mart. 2021 Știri auto

Un șofer de Dacia Logan a arătat un tupeu ieșit din comun. Acesta a vrut să depășească o coloană formată la semafor. Când a văzut că nu este lăsat, a făcut un gest care ar trebui să-l lase fără permis.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc la Chișinău și a fost redat în detaliu de piataauto.md. Un șofer de Dacia Logan nu a avut răbdare să-și aștepte rândul la intrarea în intersecție. A depășit pe contrasens coloana care se formase la semafor. Acesta a încercat să revină în banda a doua. Dar un conducător auto aflat la volanul unei Toyota a refuzat să-l lase și s-a apropiat foarte mult de vehiculul din fața sa. A făcut la fel, ba chiar l-a claxonat agresiv pentru a evita o coliziune, cel care a filmat incidentul cu o cameră aflată în bord.

Când a văzut că nu i se permite revenirea pe sensul său de mers, șoferul de Logan a recurs la un gest revoltător. A pătruns în intersecție pe contrasens, riscând un impact frontal cu mașinile care circulau regulamentar.

Potrivit Codului Rutier, această manevră periculoasă se pedepsește cu suspendarea permisului de conducere. În imagini, se poate observa o autospecială de poliție Dacia Duster. Oamenii legii nu au văzut însă, scena. (vezi GALERIA FOTO).

Șofer de Dacia Logan, ținta furiei conducătorilor auto

Imaginile în care apare acest șofer de Dacia Logan au stârnit un val de furie în mediul online. “Nu a făcut-o pentru că e debil. E vorba de nerușinare”, susține un utilizator de Facebook.

“Dacia cu apucături de BMW”, se amuză un altul, cu aluzie la comportamentul mai puțin civilizat al unor șoferi de modele ale mărcii bavareze.

„Vinde mașina și cumpără-ți o bicicletă dacă nu vrei să stai în trafic. Graba nu e motiv să conduci așa!”, îi recomandă unul dintre cei care au văzut filmarea.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide