Turcii au creat cel mai spectaculos Duster. Ar putea fi cea mai frumoasă Dacia tunată – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 oct. 2021 Știri auto

Nu cu mult timp în urmă am publicat un articol despre cea mai agresivă Dacia Duster. Aceasta are la bază un kit de caroserie produs de atelierul german Prior Design.

Se pare că proiectul care își propune să transforme SUV-ul Duster într-o mașină mult mai agresivă (cel puțin din punct de vedere al designului) nu este singular. Asta pentru că turcii de la Otosport au modificat și ei Dacia Duster. Rezultatul a fost prezentat într-un clip postat pe pagina de YouTube Doğan Kabak.

Intră în GALERIA FOTO

Din imagini ne dăm seama că acest kit de modificări include aripi față și spate lărgite, care se extind la barele de protecție față și spate. Există, de asemenea, o nouă grilă, praguri laterale noi și un difuzor spate.

Vedem că turcii au pus pe grilă noua siglă Dacia. Emblema este reprezentată ca niște verigi ale unui lanț. Este o imagine puternică care va fi ușor de recunoscut, chiar și de departe.

Pe șosea atrage atenția și combinația dintre jante și anvelope. Acestea îi dau SUV-ului românesc un aspect foarte agresiv.

Turcii au creat cea mai spectaculoasă Dacia Duster – VIDEO

Românii nu stau prea bine la capitolul tuning

Chiar dacă Dacia Duster se produce în România, la capitolul tuning compatrioții noștri sunt destul de timizi. Cel mai celebru Duster modificat se numește ”Duster Summer”. Această Dacia Duster a fost transforma într-o mașină cabrio coupe într-un service din București.

Transformarea mașinii a durat patru luni, iar prețul modificărilor au ajuns la 30.000 de euro. Lucrarea a fost realizată pe un model Dacia Duster obișnuit, care fusese grav avariat cu doar câteva luni înainte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Doğan Kabak.


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide