Dacia Duster cabrio coupe a prins viață într-un service din București. Cât a costat transformarea?

Autor: Marius Vişan acum 1 an Tuning auto

O Dacia Duster a fost transforma într-o mașină cabrio coupe într-un service din București. Automobilul a primit denumirea „Duster Summer”. Transformarea mașinii a durat patru luni.

Modificările aduse prototipului Duster Summer fac din aceasta o mașină cu adevărat deosebită. Caroseria a fost înlocuită complet, iar sistemul electric a fost adaptat. Una dintre cele mai mari provocări a fost aceea de regândi modalitatea de închidere a portbagajului, însă echipa AutoK9 a implementat un sistem similar cu cel al modelului Dacia Logan.

Intră în Galeria Foto

Finisajele interioare au fost și ele lucrate cu atenție. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster.

Dacia Duster cabrio coupe are modificări de 30.000 de euro

Totodată, podelele decorate în stil nautic, dar și faptul că acoperișul obișnuit a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum într-o experiență relaxantă.

Lucrarea a fost realizată pe un model Dacia Duster obișnuit, care fusese grav avariat cu doar câteva luni înainte. Modificările aduse caroseriei au presupus o investiție de peste 30.000 de euro.

Alte proiecte AutoK9 au inclus și alte modele Dacia modificate. Una dintre ele se referea la o epava (un Logan lovit de tramvai, dauna totală) berlină transformată  într-un coupe cabrio.


Sursa foto: AutoK9


Comentarii
Inchide