Uber a devenit mai ieftin ca taxiul

Autor: ProMotor 30 aug. 2016 Știri auto
Uber a devenit mai ieftin ca taxiul

 


Uber a ieftinit serviciile oferite în Bucureşti, astfel încât serviciul de ride-sharing a ajuns să aibă un tarif per kilometru mai mic decât cel practicat de companiile de taximetre. Începând de astăzi, serviciile uberX şi UberSELECT vor avea tarife reduse cu 10, respectiv 30%. Totodată, criteriile de acces pe platformă pentru parteneri au fost modificate, pentru a permite mai multor şoferi să conducă cu Uber, pentru a creşte disponibilitatea serviciului.

uberX devine astfel una din cele mai ieftine opţiuni de a te deplasa prin Bucureşti. Pe platformă sunt acceptate acum maşini în stare bună de până la 15 ani vechime, faţă de 10 ani iniţial. Cei care vor alege uberX, vor putea călători cu maşini ca Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio.

Noile tarife uberX
Tarif de bază: 1,3 Lei/ Tarif pe km: 1,3 Lei / Tarif pe minut: 0,22 Lei
Tarif minim 8 lei/ Taxa de anulare dupa 5 minute: 6 lei

UberSELECT rămâne un serviciu superior, dar mult mai accesibil şi cu o disponibilitate de două ori mai mare ca până acum. Noul UberSELECT va avea maşini de până la 10 ani vechime şi va include mai multe modele, precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

Noile tarife UberSELECT
Tarif de bază 1,65 Lei/ Tarif pe km: 1,65 Lei / Tarif pe minut: 0,28 Lei
Tarif minim 10 lei/ Taxa de anulare dupa 5 minute: 6 lei


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide