Uite ce păţeşti dacă te faci că plouă când poliţitul îţi face semn să opreşti

Uite ce păţeşti dacă te faci că plouă când poliţitul îţi face semn să opreşti

Autor: Andreea Traicu acum 2 ani Știri

Bărbat de 27 de ani care a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi refuzat să oprească la semnul acestora şi ar fi lovit o maşină de poliţie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Instanţa a admis, sâmbătă, propunerea de arestare preventivă a tânărului.

Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 16.45 , când un echipaj a observat o maşină înmatriculată cu numere de Marea Britanie, făcând semn şoferului sa oprească.

„Conducătorul auto a accelerat şi a încercat să părăsească zona. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia şi l-a observat când a virat brusc pe o altă stradă, unde a fost blocat în trafic de un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. Pentru a îşi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul , poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri”, transmite Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Poliţistul a cerut sprijin colegilor,astfel că mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi au plecat în urmărirea maşinii.

„După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti, având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forşa pentru imobilizarea suspecţilor. Şoferul a fost identificat şi s-a constatat că nu deţine permis de conducere”, explică poliţiştii.

Mai multe persoane au fost audiate în acest caz.Comentarii
Inchide