Un artist a desenat un supercar Porsche şi arată fantastic! Cum va reacţiona Porsche?

Autor: Cristian Agatie 05 sept. 2019 Știri auto

Ultimele exemplare ale supercarului 918 Spyder au fost livrate în cursul anului 2015, iar de atunci Porsche nu a dat bniciun semn că ar pregăti un succesor. În timpul unui  interviu cu jurnaliştii prezenţi la Geneva în această primăvară, şeful Porsche Oliver Blume a declarat că viitorul hypercar Porsche va avea un sistem de propulsie electric, dar că nu crede că tehnologia actuală va fi suficient de matură pentru un astfel de nivel. În aceste condiţii, un succesor al lui 918 Spyder nu va vedea luminile rampei mai devreme de 2025.

Fanii mărcii îşi doresc o bestie mecanică cu sigla Porsche pe capotă, iar unii dintre ei chiar le dau celor de la Porsche sfaturi. Este şi cazul artistului digital Invisive, care a luat problema în propriile mâini şi a desenat ceea ce se doreşte a fi un demn succesor al lui 918 Spyder. Artistul îl numeşte Porsche 988 Vision Concept şi trebuie să recunoaştem că ne-am dori ca designerii Porsche să ia câteva notiţe.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

Cât despre sistemul de propulsie, pentru că tot nu costă nimic să visăm, am putea vedea mai multe motoare electrice (ideal patru, câte unul pentru fiecare roată), cu o putere totală de peste 1.000 CP. Autonomia totală ar putea fi una de peste 1.000 de kilometri, posibilă prin adoptarea noilor tehnologii solid-state care ar putea fi disponibile până la momentul lansării unui succesor al lui 918 Spyder. 

sursa: motor1.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide