Un Audi A5 căutat de autorităţile din Germania a fost depistat la Nădlac

Autor: ProMotor 13 apr. 2020 Știri auto

Poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere Nădlac – Nagylak au descoperit un autoturism marca Audi, model A5, în valoare de 12.500 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean maghiar în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi, model A5, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele mijlocului de transport. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a cumpărat autoturismul în sistem leasing și nu are cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 12.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Turnu, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politiadefrontiera.ro



Comentarii
Inchide